„Umilitor! O sfidare a bunului simț!” Mihai Stoica s-a dezlănțuit după ce a văzut ce s-a întâmplat la naționala de tineret

Mihai Stoica David Miculescu Emil Sandoi Nationala U21
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 09:46
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 09:48

Naționala României de tineret a fost umilită la Campionatul European U21 organizat la noi în țară și în Georgia. 

Tricolorii mici nu au câștigat niciun meci al grupei și, mai mult decât atât, nu au reușit să marcheze niciun gol în cele trei partide disputate, având doar un singur punct obținut. Au curs criticile la adresa jucătorilor dar și pentru selecționerul Emil Săndoi, care nu își va continua activitatea pe banca naționalei de tineret, iar acum Mihai Stoica îl atacă și el. 

Managerul general de la FCSB s-a arătat extrem de indignat de situația prin care a trecut jucătorul echipei sale, David Miculescu. Inclus inițial în lotul U21 pentru cantonamentul de pregătire la EURO U21, Miculescu nu a fost convocat pentru turneu ulterior, fiind lăsat „pe liber” de Emil Săndoi. 

Cu toate astea, David Miculescu a ajuns să fie convocat de selcționer, după ce Valentin Mihăilă s-a accidentat, însă a jucat doar două minute, în ultimul meci de la turneu, duelul cu Croația U21, fiind introdus pe teren în minutul 89. 

Mihai Stoica, furios pe situația de la naționala de tineret

Mihai Stoica a răbufnit comentând situația lui David Miculescu și a declarat că nu a înțeles ce s-a întâmplat. Totodată, oficialul vicecampioanei României a spus că fotbalistul nu a fost afectat de cele întâmplate, iar în cantonament a avut un randament bun. 

„Umilitor! Sunt contariat! Alt cuvânt nu găsesc să caracterizez ce s-a întâmplat... Să-l trimiţi acasă, apoi să-l chemi înapoi?! Săndoi mi-a spus că l-a trimis acasă pentru că avea de ales între el şi Mihăilă. Nu mi s-a părut plauzibil, dar am tăcut din gură. 

Apoi, să-l bagi în minutul 89... o sfidare a bunului simţ! Băiatul a venit bine în cantonament (n.r. - cel al FCSB-ului), a venit senin, nici n-am discutat despre ce a fost acolo”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!