"Doctorul", pe mana medicilor! Vis spulberat pentru Valentino Rossi: supercampionul din MotoGP si-a rupt piciorul pe circuit, la antrenament

"Doctorul", pe mana medicilor! Vis spulberat pentru Valentino Rossi: supercampionul din MotoGP si-a rupt piciorul pe circuit, la antrenament

Valentino Rossi (38 de ani) a ajuns de urgenta la un spital din Urbino, dupa un accident suferit pe un circuit de enduro, in timpul unui antrenament. Supercampionul din MotoGP s-a ales cu o dubla fractura de tibie si peroneu!

Valentino Rossi isi vede spulberat visul de a obtine un nou titlu mondial la MotoGP. "Doctorul", asa cum este poreclit supercampionul din motociclism, a suferit o dubla fractura de tibie si peroneu dupa ce a cazut pe un circuit de enduro, anunta Gazzetta dello Sport.

In urma cu 7 ani, Valentino Rossi a mai suferit o fractura la acelasi picior, lipsind 40 de zile si ratand participarea la patru Grand Prix-uri. Atunci, el s-a clasat pe pozitia a treia a clasamentului general.

Acum, Valentino Rossi ar putea rata cursele de pe circuitele San Marino si Aragon.

"Valentino se simte foarte rau si are dureri mari, nu e deloc optimist. Totul este o loterie acum. Medicii au fost nevoiti sa ii taie gheata pentru a-i face o radiografie", au spus surse apropiate pilotului pentru Gazzetta dello Sprot.

Valentino Rossi are 9 titluri mondiale, din care 7 la MotoGP, unul la clasa 250cc si unul la 125cc.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum ar fi putut fi evitată tragedia din Onești, unde un bărbat a ucis 2 muncitori. Ce spune fiica agresorului
BRAT

Modifică setările cookies