Situatie incredibila pe stadionul echipei care acum 4 ani juca in grupele Ligii! O femeie revendica o treime din terenul de joc

Otelul a jucat in Liga Campionilor pe National Arena.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 11:41
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 11:50

Situatie incredibila la Galati. Stadionul lui Otelul ar putea fi demolat din cauza unei femei care revendica dupa 20 de ani un teren ce se intinde inclusiv pe suprafata de joc.

"Avem o problema cu o doamna din Grecia care revendica un teren ce se intinde pe o treime din terenul de joc. Nici nu stiu ce poate sa faca acolo, terenul nu are nicio valoare dar nu vrea sa il vanda, cica e o mostenire de la tatal ei si vrea sa traga gard acolo, in mijlocul terenului", a spus Cristi Munteanu, managerul lui Otelul Galati.

Otelul a depus astazi actele de inscriere in a doua divizie, dupa ce anul trecut a retrogradat din Liga I, desi in urma cu 4 ani era campioana Romaniei si juca in grupele Champions League.

Situatia nu pare a avea nicio rezolvare in acest moment, managerul Otelului declarand ca nu exista nicio cale de negociere cu cea care are o decizie definitiva si irevocabila din partea judecatoriei.

Modifică setările cookies