TOTI soferii trebuie sa stie asta! TAXA speciala pentru autostrada in Romania! 

TOTI soferii trebuie sa stie asta! TAXA speciala pentru autostrada in Romania! 

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Autostrada din Vestul tarii poate fi prima din Romania cu taxa speciala pentru soferi. Chiar daca nu este terminata, compania care o construieste se gandeste deja sa ceara introducerea taxei la CNADNR.

Autostrada dintre Timisoara si Lugoj este construita de o companie italiana, care vrea asemenea taxe. Taxele speciale de autostrazi sunt practicate in mai multe state din UE si pe alte continente, iar recent Germania a anuntat ca ia in calcul introducerea unor asemenea taxe pe celebrele autostrazi de mare viteza. Pentru motociclisti va fi gratuit in cazul nemtilor.


"Noi facem autostrazi foarte bune. Tot ce am ridicat si construit a fost bun. Nimeni nu s-a plans ca am furat sau ca ne-am batut joc. Autostrada dintre Timisoara si Lugoj va fi cea mai buna. Statul adica CNADNR ar trebui sa ceara taxa de acces. Nu una mare, ci una modica, de doar cativa lei, pentru ca autostrada nu se va putea compara cu nimic altceva din tara noastra. Ar trebui ca si ceilalti constructori sa faca treaba la fel de buna”
, a spus Adriano Scatena, seful firmei de constructii, pentru www.exclusivtm.ro.

Compania italiana nu poate cere insa bani, insa poate participa la licitatia pentru administrarea autostrazii si astfel sa perceapa taxa speciala de drum.

Lotul 2 al autostrazii dintre Timisoara si Lugoj va fi inaugurat la mijlocul anului viitor, anunta sursa citata. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies