SUPER FOTO Seria este COMPLETA: asa arata noul X4 de la BMW! Primele imagini

SUPER FOTO Seria este COMPLETA: asa arata noul X4 de la BMW! Primele imagini

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Desi e Salonul de la Geneva, nemtii au aratat pe internet masina. Premiera e la New York.

Germania e forta mondiala numarul 1 in masini. Dupa cele mai importante lansari pe viu la Geneva, BMW are o alta premiera, un nou SUV, un nou "X", al cincilea din gama. X5, X6, X3, X1 sunt celelalte patru masini "integrale" din gama.

Oficialii spun ca X4 este un "X3+", ceva mai spectaculos un pic, mai scump si mai dotat. Este o comparatie precum cea dintre Seria 4 si Seria 3.


Masina este construita pe platforma comuna Seria 3- Seria 4 Gran Coupe si, bineinteles, X3.


A trecut un an de cand BMW a prezentat conceptul. Daca inauntru lucrurile stau ca intr-un X3, soferul si pasagerul din fata stau cu 2 cm mai jos pentru o pozitie si mai buna la volan. Portbagajul are capcitate 500 l, mai mic decat al unui X3 cu 50 litri.

Nemtii scot urmatoarele motoare: xDrive (4x4) 28i - 2 litri benzina, turbo, 240 de cail, xDrive 35i - 3 litri benzina, turbo si 300 de cai, xDrive 20i - 2 litri benzina, turbo, 185 de cai si 3 diesel-uri - 20d (190 CP), 30d (260 CP) si 35d (310 CP).

Pe langa pachetul de design "M Power" este asteptat si un M Power veritabil, cu tot cu motor mai puternic. Solutia ar fi motorul de 3 litri, turbo, 430 de cai. Cutiile de viteze sunt automate cu 8 trepte pentru majoritatea motorizarilor.

xDrive 20d vine cu o cutie manuala cu 6 trepte. Toate modelele sunt 4x4. OPtional pot fi comandate sisteme de atentie suplimentare, ca afisajul pe parbriz, camere de luat vederi 360 de grade la parcari si aplicatii speciale pentru infotainment.

Vom avea preturile dupa lansarea de la New York. BMW a ales SUA pentru acest moment fiindca are un potential puternic de clienti de SUV-uri premium. X3, facelift-at si el acum, are pret de baza in jur de 35.000 de euro. X4 va avea un pret mai mare.
 

Citeste si:BMW X4
VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis: Din 15 mai se elimină purtarea măștii în exterior și restricțiile de circulație pe timp de noapte
BRAT
Modifică setările cookies