Joi 20 Aprilie 2017, 20:58

Asa arata Logan-ul care atinge suta de kilometri pe ora in trei secunde. VIDEO

Costi Stratnic participa la Campionatul National de Viteza in Coasta cu o Dacia Logan STCC. 

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Atinge suta de kilometri pe ora in doar 3 secunde si are un motor de 3,5 litri, V6. Loganul lui Costi are deja istoric in Campionatul Scandinav de turisme, unde a fost pilotat cu succes timp de aproape 3 ani, cu sprijinul brandului autohton. 

"Sotia mea e in spate si ea nu trebuie sa stie ce se intampla cu banii de acasa. Cred ca doua concedii bune, intr-o destinatie mai speciala."

Costi si-a dorit din copilarie sa ajunga pilot.

"Am numele celor doi copii pe oglinzile retrovizoare."3 comentarii
  • 19 2017
    Marian Este un sasiu tubular cu un motor de Nissan GTR (R35) V6 turbo, are de la Logan doar faruri si stopuri, eu cred ca l-a cumparat gata facut, nu cred ca domnul a facut ceva la el, sunt curios daca chiar cunoaste cateva din piesele ce le are masina....
  • 19 2017
    Eu Arata fain..vad ca e modelul nou :) place. Ar arata misto daca ar participa in WTCC. In ceea ce priveste d-na prezentatoare..formula 1.. acolo safety car-ul care este un Mercedes GTS AMG , care cand este forjat , masinie de F1 merg la relanti in spatele lui :))...
  • 18 2017
    Andrei Ce sa faci cu 400 CP in F1 ......
Mizerie care costă milioane de euro, în spitalele de stat. Spitalul Județean Constanța, tabloul perfect al jafului
BRAT