REVOLUTIA care schimba industria AUTO: Un accesoriu elementar dispare in scurt timp de pe toate masinile! Cu ce va fi inlocuit

Autor: Sport.ro
Luni 21 Aprilie 2014, 15:17

	REVOLUTIA care schimba industria AUTO: Un accesoriu elementar dispare in scurt timp de pe toate masinile! Cu ce va fi inlocuit

►In numele lui PIRLO! Benfica – Juventus, joi 22:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Revolutia tehnologica schimba complet industria auto, care face progrese mari din toate punctele de vedere. In curand, soferii nu isi vor mai pierde cheile de la masina pentru ca nu vor mai avea nevoie de ele. Nici luminile sau alte comenzi nu vor mai fi controlate prin intermediul butoanelor sau al touchscreen-ului.

SOFERII VOR MIMA COMENZILE!

Un soft ultra-avansat a fost lansat recent de o companie britanica si montat pe un Land Rover. Acesta inregistreaza toate miscarile soferului iar apoi trimite comanda catre computerul masinii. Astfel, cheia si toate butoanele din bord dispar, la fel ca si manerele usilor. Soferii vor gesticula actiunea de care au nevoie iar computere se vor ocupa de tot. Masina a fost prezentata la Salonul Auto de la New York si a atras atentia pentru ca era singura de acolo fara manere pe usi.

SISTEME ASEMANATOARE EXISTA DEJA!

Un sistem asemanator exista deja pe Mercedes SL, al carui portbagaj poate fi desfacut printr-un trecerea piciorului pe sub bara din spate.

Ford a patentat un sistem prin care geamurile masinii pot fi ridcate sau coborate printr-o miscare de deget.

MASINILE POT FI ATACATE DE HACKERI!

Sunt si critici pentru aceste inventii ce bat la portile industriei auto. Masinile controlate exclusiv de computere sunt vulnerabile la hackeri, iar calculatoarele pot interpreta gresit anumite miscari ale soferului, daca nu sunt programate cum trebuie. 

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies