FOTO S-a lansat primul BMW cu 7 locuri. Surpriza pregatita de nemti pentru familisti 

FOTO S-a lansat primul BMW cu 7 locuri. Surpriza pregatita de nemti pentru familisti 

BMW surprinde inainte de Salonul Auto de la Geneva, la care fanii asteptau noul M2.

BMW a lansat varianta Gran Tourer pentru Seria 2, masina cu pana la sapte locuri pentru pasageri - o mini camioneta dedicata familiei.

Noul Gran Tourer e mai lung si mai inalt decat versiunea Active Tourer pe care se bazeaza, si are mai mult spatiu pentru pasagerii din spate.

Versiunea standard a masinii are cinci locuri, insa BMW ofera scaune aditionale pentru doi copii sau adulti mai mici, scaune ce pot fi pliate sau ascunse in podea.

Sunt multe spatii de stocare in masina, posibilitate de extra loc pentru genunchi la scaunele din spate si masute rabatabile.

Portbagajul poate fi extins de la 645 de litri la 805 litri, iar cu scaunele din spate pliate capacitatea urca pana la 1905 litri, cu 400 de litri mai mare decat la varianta Active Tourer.

In Europa, noul GT Seria 2 de la BMW e disponibil cu sase variante de motoare turbo, diesel si benzina, cu trei si patru cilindri.

Gama de motoare pe benzina include 216i, 218i cu 1.5 litri turbo trei cilindri ce produce 134 de cai si 220i - 2.0 litri turbo ce produce 189 de cai.

Noul BMW Seria 2 GT vine cu cutie manuala standard in sase trepte si optional cutie automata Stepronic in sase trepte. In cazul 220i, noul BMW propune o cutie in opt trepte automata.

BMW va anunta pretul la Salonul Auto de la Geneva. 

FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies