FOTO Mourinho ACCELEREAZA spre titlu cu 300 km/h! A primit o masina de super sport si si-a atacat rivalii cu ea: "Imi place sa ma joc cu mintile adversarilor"

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 11:45

	FOTO Mourinho ACCELEREAZA spre titlu cu 300 km/h! A primit o masina de super sport si si-a atacat rivalii cu ea: "Imi place sa ma joc cu mintile adversarilor"

►Weekend FAntastic LIVE la Sport.ro:sambata 14:45 Sunderland - Southampton, sambata 19:45 Twente – Vitesse si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Jose Mourinho a devenit ambasadorul Jaguar si a primit cadou primul model F-Type Coupe, care se va lansa oficial in luna martie. Antrenorul portughez al lui Chelsea a primit masina in cadrul unui eveniment special la care a luat parte si fostul mare jucator al Angliei, Gary Lineker. 

"Suntem foarte fericiti ca Jose Mourinho ne reprezinta imaginea. Noul F-Type e foarte important pentru noi si va asiguram ca e spectaculos de condus. Suntem convinsi ca viitorii nostri clienti vor fi la fel de incantati de masina cum este si noul nostru ambasador, Jose Mourinho", a declarat reprezentantul Jaguar. 

Mourinho a vorbit despre masina, insa in felul lui. A introdus in discutie si rivalele sale din campionat. "Manchester City e un Jaguar, nu poti sa pui semne de incepator pe un Jaguar", a declarat portughezul, care considera ca bogatii din Manchester sunt principalii sai rivali in lupta pentru titlu.

 

"Imi place sa ma joc cu mintile adversarilor, este adevarat", a mai spus Mou, care va accelera spre titlu cu o masina decapotabila de 550 de cai. Noul F-Type Coupe are motor de 5.0 litri V8 ce accelereaza de la 0 la 100km/h in 4 secunde si care are o viteza de top de 300 km.h. Pretul este pe masura: 103.000 de euro pentru modelul de top. 

FOTO: Daily Mail

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies