Industria auto masini Masini

FOTO Imaginea CRIZEI in industria auto! Sute de mii de masini noi, ABANDONATE pe camp!

Criza financiara a lovit din plin producatorii auto, care fac eforturi mari sa nu inchida portile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 12:03
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 14:06

Un forum dedicat masinilor a obtinut imagini rare cu ajutorul Google Maps din diferite locatii in care producatorii auto isi depoziteaza masinile construite.

Asemenea locatii exista in intreaga lume, iar acestea sunt din ce in ce mai mari.

In Swindon, Marea Britanie, 50.000 de masini noi sunt depozitate in asteptarea unui cumparator. Oamenii nu mai cumpara masini noi, sau se orienteaza spre marci low-cost precum Dacia. Fabricile nu pot opri productia pentru ca asta ar insemna mii de oameni concediati si o adancire a recesiunii.

Nissan are 57.000 de masini noi la Maryland, in SUA, depozitate pe un circuit de teste abandonat. Japonezii nu scad pretul si asteapta ca momentul crizei sa treaca. In schimb, Nissan cumpara mai mult teren ca sa depoziteze masinile care se construiesc in continuare. In plus, producatorii prefera sa recicleze masinile noi existente dupa mai multi ani in care au ramas nevandute si sa foloseasca materialele la masini noi! 


Spania, o tara cu mari probleme economice, se confrunta cu aceeasi problema. Zeci de mii de masini noi abandonate in portul din Valencia. Asemenea imagini se vad si in Rusia sau Italia. 

Modifică setările cookies