Cristiano Ronaldo Ferrari LaFerrari Masini

FOTO CADOU de 1,3 milioane de euro! Cum arata noul BOLID de 1000 de cai al lui Cristiano Ronaldo:

Cristiano Ronaldo si-a facut cel mai frumos cadou posibil. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Iunie 2014, 12:42
Data actualizarii: Sambata 21 Iunie 2014, 12:42

Cristiano Ronaldo e unul dintre cei mai bogati fotbalisti din lume si mare pasionat de masini. Starul portughez de la Real Madrid are un garaj cu peste 10 masini, iar ultima dintre el este o adevarata minune a tehnicii moderne.

Cristiano Ronaldo a primit recent o marire de salariu de la Real Madrid si si-a facut cadou ultimul tip de Ferrari, LaFerrari, hibrid cu aproape 1000 de cai putere!

Pentru el, Ronaldo a platit 1,3 milioane de euro! Cu ocazia achizitiei, Ronaldo a intrat in cercul select al celor 499 de oameni din lume care au in garaj o asemenea bijuterie. Nu oricine poate sa cumpere un LaFerrari. Trebuie sa ai fi detinut minim 5 alte modele Ferrari pentru a te califica pentru unul.

Ronaldo a fost vazut in cel putin patru modele de Ferarri in trecut, dar se pare ca a reusit sa intre in posesia unui LaFerrari.

Modelul lui CR7 e albastru, unul din rarele modele de aceasta culoare din cele 499 de exemplare.

Ferrari LaFerrari a fost lansat anul trecut la Geneva, are motor de 6.3 litri V12 si in total 950 de cai putere.

LaFerrari accelereaza pana la suta in 2 secunde si are o viteza de top teoretica de 365 de km/h, dar este limitata electronic. Toate tehnologiile noi din Formula 1 au fost montate pe noul LaFerrari, masina care rivalizeaza cu McLaren P1 si Porsche 981 Spyder. 

Din lumea fotbalului, doar Samuel Eto'o, cel mai bine platit fotbalist in lume intr-o anumita perioada, a fost vazut intr-un LaFerrari negru pe strazile din Paris. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!