Conceptul FABULOS care schimba tot ce stiai despre Opel! Adio masini plictisitoare! Asa arata viitorul!

Autor: Sport.ro
Joi 22 August 2013, 12:12

	Conceptul FABULOS care schimba tot ce stiai despre Opel! Adio masini plictisitoare! Asa arata viitorul!

► Da-le gol, Grozav! Bate-i, Hamza! Contra, macel ca pe vremuri! Swansea - Petrolul, azi 21:00, in direct PRO TV si Voyo.ro!

Opel a dezvaluit primele imagini oficiale cu conceptul Monza, care va fi prezentat in premiera la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie.

Nemtii vor sa-si schimba imaginea din ultimii ani cu o concept futuristic ce combina caracteristicile sport, coupe si estate, dar care nu este niciuna din aceste masini. Monza nu va iesi pe piata la vanzare, insa ea prezinta noua linie de design a celor de la Opel, criticati destul de des in ultimii ani pentru aspectul masinilor, dar si pierderi imense. GM chaiar a vrut sa renunte la Opel, insa acum se pare ca urmeaza o noua incercare, una care ar putea avea succes, daca ne uitam cu atentie la Monza.

Monza vine cu LED projection technology, folosita pentru instrumentele de pe bord si cele de entertainment. "Soferii sunt satui de bordul clasic, separat pe bucati, care se manevreaza individual. Acum avem un bord mare, sculptat foarte frumos si care foloseste o singura suprafata de proiectie. Acolo sunt afisate informatiile iar soferul si le poate aranja dupa gusturi, nevoi si stare", anunta Opel, care sustine ca a folosit 18 LED-uri pentru a creea noul bord.

La exterior, Monza masoara 4.69 metri lungime, dar aceasta a fost mascata foarte bine cu "eficienta atletica", dupa cum sustin nemtii, care au dat un aspect light masinii.

Plaforma masinii are anumite elemente din Opel Ampera, inclusiv motorul de 1,4 litri, insa acesta va fi inlocuit de un 1.0 SIDI turbo care functioneaza pe gaz natural comprimat.


 

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT