BMW M3 Edition Models Masini

BMW M3 Edition Models: BMW a lansat o editie speciala pentru M3! VEZI FOTO:

BMW M3 Edition Models este o editie oferita de BMW doar jumatate de an, in incercarea de a salva cifrele comerciale ale acestui model in intervalul iulie - decembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iunie 2009, 13:18
Data actualizarii: Luni 01 Iunie 2009, 13:26

BMW M3 a intrat intr-un con de umbra mefiatic, prin urmare se cere readucerea in atentia publicului cu o editie speciala. Astfel a aparut BMW M3 Edition Models, o versiune cu ceva modificari estetice, dar cu prea putine modificari mecanice. Singura interventie tehnologica este realizata la suspensie,aceasta fiind coborata cu 10 milimetri. Reducerea garzii la sol vine insa si cu introducerea a 3 seturi de jante noi pe 19 inchi, contribuind astfel si la estetica acestei versiuni introduse la doar 2 ani de la debutul actualei generatii.

Disponibil doar in 4 culori: Alpine White, Black, Dakar Yellow, si Monte Carlo Blue acest model va avea interiorul asortat din fabrica la interior. De asemenea, pachetul crom este inclus in dotarea standard, conturul grilei si finalele esapamentului fiind finisate cu o tenta fumurie de crom. Cei avizi de mai multa putere insa vor trebui sa se multumeasca cu cei 420 CP oferiti de setarea standard a propulsorului V8.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!