Masini

Afla cine sunt proprietarii celor mai spectaculoase masini din Romania. Povestea lor in EXCLUSIVITATE. VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 15:25
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 15:36

In perioada 15 – 17 mai, la Sibiu, a avut loc intalnirea posesorilor de modele clasice Mercedes-Benz. Dupa experienta extrem de placuta pe care am avut-o la Brasov alaturi de batranele Dacii si despre care Alin Ionescu ne-a scris cu mult patos, am asteptat cu nerabdare evenimentul de la Sibiu.

O dimineata mohorata cu putin miros de ploaie s-a abatut asupra orasului cunoscut in trecut sub denumirea de Hermannstadt. Sibiul de astazi ne-a intampinat cu aceiasi oameni calmi si calzi, iar evenimentul din Piata Mica avea sa tulbure linistea urbei.

Sa tot fi fost trecut de ora 10 cand in centrul fostei capitale culturale europene din 2007 au inceput sa apara o serie de modele clasice marca Mercedes-Benz. Balul a fost deschis de un 200 W21 Cabriolet fabricat in 1936.

Din spatele volanului rasare un domn trecut de prima tinerete, cu o palarie fistichie si un costum dungat. Ne apropiem discret de proprietarul clasicei germane si aflam ca il cheama Rocco. Este un italian care a cumparat masina in urma cu 15 ani. Restaurarea completa a durat 7 – 8 ani, din cauza greutatii cu care se gasesc piesele, dar si din cauza ca, timp de 20 de ani, modelul fusese abandonat intr-un grajd.

Citeste continuarea pe auto-bild.ro

Modifică setările cookies