A aparut PREDATORUL masinilor! E mai rapida si mai puternica decat Bugatti Veyron! Cum arata masina de 2000 de cai! FOTO

Trion Nemesis Masini
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Martie 2014, 13:34
Data actualizarii: Luni 31 Martie 2014, 13:34

► Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Un nou producator auto se inscrie in cursa pentru cea mai rapida masina din lume! Trion Nemesis a fost lansata azi, o hipermasina cu 2000 de cai putere si o viteza de top de 435 km/h! Nemesis are motor twin-turbo V8, dar producatorii au refuzat sa dezvaluie capacitatea in acest moment. Masina atinge 100 km/h in 2.8 secunde. La asemenea performante, Trion Nemesis isi propune sa bata legende ca Bugatti Veyron Sport Vitesse sau Koenigsegg One:1.

"E o masina ultra-avansata de lux, cu performante ridicate, construita in jurul soferului", anunta producatorii americani.

Cutia de viteze secventiala in opt trepte si caroserie din fibra de carbon fac parte din pachet.

Nemesis isi propune sa atraga orice tip de soferi iar americanii se lauda ca si persoanele de peste 1.90m se vor simti bine in ea, spre deosebite de alte masini sport.

Distractia maxima vine in modul "Predator", care rearanjeaza setaruile inaltimii, ale suspensiilor, sunetul esapamentului, dar si luminile interioare.

Momentan e totul pe hartie si pe computerele Trion. Primul prototip va fi construi in luna aprilie iar in functie de reactii producatorii vor decide daca vor trece la productia de masa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!