VIKINGUL vs THE FASTEST, sambata la Sport.ro de la 21:00. 10 lucruri pe care nu le stiai inainte de cel mai tare meci intre romani din ultimii ani

VIKINGUL vs THE FASTEST, sambata la Sport.ro de la 21:00. 10 lucruri pe care nu le stiai inainte de cel mai tare meci intre romani din ultimii ani

Gala Superkombat "Academia de KO" este in direct la Sport.ro, sambata de la 21:00

Amansio Paraschiv si Cristian Milea se intalnesc sambata seara, in gala Superkombat transmisa de Sport.ro de la ora 21:00. Acestia sunt doi dintre cei mai buni luptatori la categoria usoara din Romania, fiind campioni europeni si detinatori de centuri in Superkombat.

Meciul este una dintre cele mai tari confruntari intre romani din ultimii ani, partida avand sanse mari sa se termina inainte de limita. Meciul va face parte din gala "Academia de KO", unde invitati speciali sunt Remy Bonjaski si Catalin Morosanu.

Iata mai jos 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte de acest meci exploziv

1. Milea e detinator titlului Local Kombat, in timp ce Amansio Paraschiv este detinatorul titlului SK New Heroes.

2. Milea nu a mai pierdut pe plan intern din 2011, iar Amansio a pierdut un singur meci, cel de la debut.

3. Ambii au acelasi antrenor ca atunci cand au inceput Kickboxul

4. Specialitatea lui Milea sunt loviturile inalte de picior, a lui Amansio loviturile de brate

5. Amansio Paraschiv este fiul fostului campion national la box profesionist, Gheorghe Paraschiv. De altfel, Amansio a inceput cu boxul si are un titlu de campion national la juniori, renuntand ulterior in favoarea kickboxingului

6. Ambii au in palmares titluri de campioni europeni la kickbox. Amansio a cucerit de doua ori aurul la Campionatele Europene WAKO, Full Contact si K-1, iar Milea a obtinut titlul continental WKF pe reguli K-1.

7. Ambii s-au batut pentru titlul mondial New Heroes cu acelasi adversar, Cedric Manhoef, fiecare confruntare dovedindu-se extrem de echilibrata. Amansio a remizat, iar Milea a pierdut la decizie split.

8. Cristian Milea (1,78 m) este mai inalt cu 5 centimetri decat Amansio Paraschiv (1,73 cm). Pentru acest meci, Amansio s-a pregătit alături de un fost oponent al lui Milea, Costel Paşniciuc.

9. Amansio are o rata a KO-urilor obtinute de 40% (8 KO din 20 de meciuri), iar Milea de 30% (24 KO din 76 de meciuri). In ultimele lor meciuri, ambii s-au impus prin KO in prima runda. Milea cu Jovica Kokot in Germania (high kick), iar Amansio prin lovitura la ficat cu Alkid Farruku la Torino.

10. Amansio este neinvins in Superkombat, avand 8 victorii si 1 egal, in timp ce Milea are 7 victorii si 3 infrangeri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies