Toata lumea il stie ca "Moartea din Carpati", insa putin stiu cum arata la primele gale. SUPER FOTO Cum arata Morosanu acum 10 ani

Toata lumea il stie ca "Moartea din Carpati", insa putin stiu cum arata la primele gale. SUPER FOTO Cum arata Morosanu acum 10 ani

Superkombat "Morosanu vs Aygun" e la Sport.ro, pe 30 iulie in direct de la Mamaia

Catalin Morosanu este unul dintre cei mai cunoscuti luptatori din toate timpurile. Acesta a ajuns celebru datorita victoriilor in ring, dar si a showurilor de TV, ca "Dansez pentru tine", sau "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Poreclit "Moartea din Carpati", Morosanu este un pachet de muschi, reusind sa lupte cu succes la categoria grea, desi are doar 1,82m, intr-o divizie in care majoritatea luptatorilor au peste 1,90m.

Putini stiu insa cum arata Morosanu atunci cand a intrat in Loca Kombat. Debutul sau s-a consemnat acum 10 ani, in noiembrie 2006, cand l-a invins dupa extraround pe Mihaita Golescu, o alta tanara speranta la acea vreme. Morosanu avea doar 22 de ani la acea vreme, si cu peste 20 de kilograme mai putin.

Luptatorul de la Scorpions Iasi se pregateste de un nou meci, pe 30 iulie, impotriva turcului Aygun, cel care e antrenat de legendarul Peter Aerts, multiplu campion K-1. Gala va fi transmisa in direct la Sport.ro!

Catalin Morosanu in 2006, dupa victoria cu grecul Panayiotis Diakos, prin TKO in runda a 2-a!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîmpeanu: Educaţia sexuală este extrem de importantă şi trebuie să fie făcută. Elevii pot fi retrași la cerere
BRAT
Modifică setările cookies