SURPRIZA! "Putina lume stie care e numele meu din buletin" Cum il cheama de fapt pe Catalin Morosanu

Local Kombat
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Martie 2016, 18:27
Data actualizarii: Vineri 11 Martie 2016, 18:42

Morosanu lupta la Sport.ro, pe 26 martie

Faima lui Morosanu nu cunoaste limite. Luptatorul roman a reusit sa umple toate salile in galele in care a luptat in ultimii ani. Celebritatea sa a luat amploare dupa ce a reusit sa castige anul trecut show-ul TV intitulat "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Scenele cu Morosanu la galele din Italia, cand romanii veniti la gala au invadat ringul pentru a-l lua in brate au facut senzatie, Morosanu avand nevoie de protectie pentru a nu fi luat pe sus de fani.

Debutul lui Morosanu in 2016 va avea loc pe 26 martie, in direct la Sport.ro. Acesta va lupta in Puerto Rico, in partea cealalta a globului, intr-o editie speciala Local Kombat. Luptatorul roman si-a postat recent pe pagina personala de Facebook o poza in care arata ca si-a luat viza de USA.

Surpriza! Fanii au constatat ca pe Morosanu nu il cheama Morosanu, ci Morosan! "Morosan sau Morosanu? Daca au scris Morosan si te cheama Morosanu sa stii ca este posibil sa ai probleme. Incearca sa remediezi problema", i-a scris un fan, iar "Moartea din Carpati" i-a raspuns: "Putina lumea stie ca in buletin numele meu este Morosan."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!