Superkombat revine la Sport.ro in direct, sambata de la 20:00. Romania se bate cu Grecia la Brasov. Vezi fight card-ul galei

Superkombat revine la Sport.ro in direct, sambata de la 20:00. Romania se bate cu Grecia la Brasov. Vezi fight card-ul galei

Superkombat revine in acest week-end cu un nou show incendiar la Brasov: Romania vs Grecia si meci titlul mondial

Superkombat revine dupa aproape un deceniu la Brasov, in aceasta sambata, la Patinoarul Olimpic, cu o noua gala incendiara dedicata unei confruntari Romania-Grecia, in timp ce in meciul cap de afis al serii, urmasul lui Catalin Morosanu, Danut Hurduc, are sansa de a deveni al doilea tricolor din istorie care cucereste titlul mondial New Heroes.

Evenimentul care va incepe de la ora 20:00 va programa un total de 11 dueluri, iar printre cei care vor mai urca in ring se numara Amansio "Vikingul" Paraschiv, Cristian Milea, Alex Filip, Bogdan Nastase, Dumitru Topai, Daniel Corbeanu, dar si brasoveanul George Balan. Gala va putea fi urmarita in direct pe Sport.ro.

In meciul serii, ieseanul Danut Hurduc, care a avut un program de pregatire special pentru aceasta gala alaturi de Catalin Morosanu, vrea sa devina primul roman care il invinge pe noul Bonjasky, surinamezul Clyde Brunswijk. Pana in prezent, Brunswijk, un reprezentant al scolii olandeze de kickbox, a castigat toate cele trei meciuri disputate impotriva tricolorilor, iar doua dintre ele chiar in fata colegilor de sala ai lui Danut Hurduc.

“Daca s-ar fi calificat in optimile Euro, atunci Romania ar fi jucat chiar sambata. Acum, am ramas doar noi sa ducem steagul mai departe si sa castigam meciurile cu strainii. Cu adversarul meu este ceva personal, il asigur ca nu va mai avea ocazia sa castige controversat la puncte. Il fac KO!”, a anuntat Danut Hurduc, neinvins in ultimii doi ani.

Totodata, promotorul Eduard Irimia a anuntat ca sportivii care vor sa participle la viitoarele gale de selectie Superkombat sunt asteptati la Brasov pentru preselectii: “Vom incepe reality show-ul chiar odata cu gala care va avea loc in aceasta sambata.” 

Irimia a mai dezvaluit ca noii eroi sositi prin intermediul reality show-ului vor lupta in deschiderea galelor de pe 30 iulie, de la Mamaia, unde Catalin Morosanu este cap de afis, si 6 august, la Comanesti, eveniment cu ocazia caruia Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera chiar in orasul sau natal.

Pretul unui bilet pentru gala Superkombat de la Brasov costa 20 de lei si va putea fi achizitionat incepand de miercuri din reteaua Eventim.ro, dar si din magazinele Orange, Germanos, Vodafone si Domo.

 

Programul complet al meciurilor:

 

1. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)

Kleanthis Mavropoulos (Greece) vs Cristian Rotar (Romania)

 

2. Super Fight -  Categoria semigrea (-81 kg)

Adrian Rosca (Romania) vs Bogdan Nastase (Romania)

 

3. Super fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Manolis Roussakis (Greece) vs Dumitru topai (Romania)

 

4. Super Fight – Categoria cruiser (-92 kg)

Ilie Brancu (Romania) vs Sebastian Cozmanca (Romania)

 

5. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Anouar Lahmaj (Maroc) vs Amansio Paraschiv (Romania)

 

6. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Alexandros Papadimitriou (Grecia) vs Cristian Milea (Romania)

 

7. Super Fight – Categoria super mijlocie (-77 kg)

Levan Guruli (Grecia) vs Alex Filip (Romania)

 

8. Super Fight – Categoria mijlocie (-71 kg)

Madalin Craciunica (Romania) vs Daniel Corbeanu (Romania)

 

9. Super Fight – Categoria semigrea plus (-86 kg)

Nicu Buceac (Romania) vs Dennis Anghel (Romania)

 

10. Super Fight – Categoria super mijlocie (-73 kg)

Ionut Macesanu (Romania) vs George Balan (Romania)

 

11. Titlul mondial New Heroes – Categoria cruiser (-92 kg)

Clyde Brunswijk (Surinam) vs Danut Hurduc (Romania)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies