Superkombat revine in Bucuresti pe 7 mai! Super meci de titlu mondial si o surpriza pregatita de Eduard Irimia pentru fani

Superkombat revine in Bucuresti pe 7 mai! Super meci de titlu mondial si o surpriza pregatita de Eduard Irimia pentru fani

Superkombat revine la Sport.ro pe 7 mai.

Promotia internationala Superkombat pe reguli K-1, condusa de Eduard Irimia, va reveni la Bucuresti pe 7 mai, atunci cand va organiza al doilea mare eveniment al anului, care va include in premiera o tematica expo la nivel mondial si totodata lansarea Academiei Superkombat.

Gala va avea loc la Romexpo, in pavilioanele C4 si C5, urmand sa programeze nu mai putin de 11 meciuri internationale, cu sportivi din 10 tari, transmise in direct in 95 de tari. Printre invitati se vor numara legendarul Remy Bonjasky, dar si un star de la Hollywood, al carui nume va fi anuntat oficial in perioada urmatoare.

In meciul cap de afis al serii, spaniolul Moises Baute, castigator al piramidei Superkombat de la Constanta, il va infrunta pe brazilianul Cesar Almeida pentru titlul mondial la categoria semigrea, in timp ce printre luptatorii romani care au fost confirmati pentru eveniment se numara Cristi Spetcu, Cristi Milea, Amansio Paraschiv, Sebastian Cozmanca, Cristi Ristea, Dumitru topai, Alexandru Nedelcu, Denis Anghel si Adrian Maxim. “Am selectat cei mai buni noi eroi din Romania pentru a-si da examenul in aceasta gala. Probabil cel putin 2-3 dintre ei vor ajunge in perioada urmatoare in Top 10 la nivel mondial”, a declarat promotorul Eduard Irimia.

Acesta a dezvaluit ca pe 6 mai vor fi avea loc si evenimente conexe pentru cei care vor sa intre in lumea Superkombat, astfel ca vor avea loc selectii pentru sportivi, licentiere internationala pentru antrenori, cluburi, arbitri, manageri si promotori. "Avem deja colaborare cu cele mai importante federatii de profil cu ajutorul carora avem acces la logistica din intreaga lume si tocmai de aceea acum am decis sa ne extindem aria si sa completam echipa. Inclusiv in Romania cautam organizatori locali si manageri pentru a dezvolta fenomenul pe plan intern", a declarat presedintele Superkombat.
De asemenea, de luna viitoare, Eduard Irimia va organiza un tur de selectii in Romania, prin intermediul Academiei Superkombat, concept care va avea baza la Bucuresti si le va oferi sansa sportivilor de perspectiva de a se pregati fara niciun cost alaturi de cei mai buni antrenori internationali. "Avem pregatita deja sala, are 1.200 de metri patrati pe 3 nivele, iar aici vor veni sportivi selectati din toata lumea, urmand sa le asiguram toate conditiile pentru a evolua in galele mari", a precizat Irimia.

Sub denumirea de Superkombat Expo, practicantii, dar si fanii sporturilor de contact, pot vizita in ziua galei, in intervalul 10:00-20:00, Pavilioanele C4 si C5 din cadrul Romexpo, acolo unde vor putea descoperi ultimele tehnologii de cercetare in sport, echipamente sportive cu branduri din intreaga lume, dar si noutati despre nutritie si lifestyle. Printre expozanti se va numara si Catalin Morosanu, cu noua sa linie de echipament.

Incepand cu ora 20:00, locatia se va transforma in productia internationala Superkombat, evenimentul urmand sa fie transmis in direct de Sport.ro si in reluare de Pro TV, imediat dupa miezul noptii.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies