"Sa te vedem in ring, boss!" Morosanu i-a raspuns URIASULUI din Anglia care i-a promis ca il "RUPE" pe 26 martie

"Sa te vedem in ring, boss!" Morosanu i-a raspuns URIASULUI din Anglia care i-a promis ca il "RUPE" pe 26 martie

Autor: Sport.ro
Luni 29 Februarie 2016, 17:22

Local Kombat revine la Sport.ro pe 26 martie

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

"Hahaha! Altul cu gura mare! Sa te vedem in ring, boss! Ne vedem pe 26 martie, sa te vad cat de mult o sa vorbesti acolo.", i-a raspuns Morosanu lui Daniel Sam, cel cu care urmeaza sa se bata pe 26 martie, in gala Local Kombat din Puerto Rico.

Sam are 1,97m si 125 de kilograme, fiind unul dintre cei mai masivi luptatori din circuit. Acesta va da piept cu Morosanu pe 26 martie, in gala din Puerto Rico, dupa ce a obtinut o victorie in fata lui Brian Douwes in ultima gala Local Kombat in care a participat.

Morosanu spera sa aiba cu cine sa se bata in gala de pe 26 martie, transmisa LIVE de Sport.ro, dupa ce in decembrie a avut parte de un "fiasco" total in fata americanului Maurice Jackson.

 

No. 1 Heavyweight fighter in UK, Daniel 'The Warrior' Sam, is training hard for the Title Eliminator fight from March 26th from San Juan, Puerto Rico, where he will face the Romanian star Catalin Morosanu. Is Sam able to shock the world and to stop Morosanu's 17-0 record in Superkombat Fighting Championship?#superkombat #mainevent #morosanuvssam #sanjuan #puertorico

Posted by Superkombat Fighting Championship on Monday, 29 February 2016


VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis: Avem o şansă reală să obţinem o ieşire ordonată a Marii Britanii. Drepturile românilor, asigurate
BRAT