Remy Bonjasky vine la Bucuresti pentru a lansa Academia Superkombat! Gala "Academia de KO" e transmisa LIVE de Sport.ro pe 7 mai

Remy Bonjasky vine la Bucuresti pentru a lansa Academia Superkombat! Gala "Academia de KO" e transmisa LIVE de Sport.ro pe 7 mai

Triplul campion mondial K-1, Remy Bonjasky, va fi prezent pe 6 mai, la Bucuresti, pentru a lansa oficial Academia Superkombat, fondata de Eduard Irimia, iar o zi mai tarziu va fi invitat special la gala Superkombat World Grand Prix de la Romexpo pentru a-i urmari in actiune cei mai noi eroi ai circuitului international.

"Academia de la Bucuresti este prima lansata de Superkombat dintr-o serie sub franciza la nivel mondial. Scopul nostru este de a descoperi eroi in toata lumea si sa venim cu o noua generatie spectaculoasa. Sportivii selectati vor beneficia la Bucuresti de cazare, nutritie si cele mai bune conditii de antrenament pentru a putea face performanta la nivel inalt. Vom clona acest concept in mai multe zone din Europa si America", a explicat presedintele Superkombat, Eduard Irimia.

Astfel, conform promotorului, noii sportivi de top selectati sa vina la Bucuresti vor avea parte de stagii de pregatire conduse de staruri internationale precum Remy Bonjasky, Ray Sefo sau Ernesto Hoost, dar si de legende autohtone precum Ciprian Sora, Catalin Morosanu sau Ionut Iftimoaie. Sediul Academiei este pe Șoseaua Pantelimon, numarul 300, din Capitala, acolo unde totul este repartizat pe trei etaje (1.200 de metri patrati), in functie de specificatia antrenamentului.

Sambata, 7 mai, de la ora 12:00, Bonjasky va sustine un seminar la Romexpo, in acelasi loc unde de la ora 20:00 va avea loc gala Superkombat VIP, transmisa in direct in 95 de tari. La seminar va fi permis accesul tuturor sportivilor, indiferent de categorie si varsta, inscrierile urmand sa se faca prin e-mail la contact@superkombat.com. Marele campion K-1 le-a pregatit si o surpriza fanilor care asista la gala Superkombat, acestia putand sa achizitioneze din zona Expo obiecte promotionale cu semnatura sa.

Seara, Bonjasky, impreuna cu promotorul Eduard Irimia si staful Superkombat, va fi prezent la petrecerea Gumball 3.000 din clubul Player, acolo unde peste 300 de milionari si vedete din toata lumea, printre care David Hasselhoff, cantareata de rap Eve si DJ-ul Afro Jack, vor sarbatori terminarea cursei Dublin-Bucuresti. "Gala Superkombat de la Romexpo va include pachete VIP si pentru cei care vor sa fie prezenti la petrecerea de dupa", a mai declarat promotorul Eduard Irimia.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies