Morosanu spune adevarul despre meciul cu GORILLA Jackson. De ce s-a aruncat pe jos americanul desi nu l-a lovit

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2015, 18:44
Data actualizarii: Duminica 20 Decembrie 2015, 12:02

Catalin Morosanu si Maurice Jackson, poreclit Gorilla, au oferit un meci extrem de ciudat. Americanul s-a aruncat pe jos de la primul pumn, desi nu a fost lovit in plin de luptatorul nostru.

Desi multi au speculat ca meciul ar fi fost aranjat, Morosanu a dezvaluit ca americanul s-a aruncat pe jos de frica: "El a cazut de frica, nu i-am dat eu asa de tare. Eu stiu cum dau eu, cand dau un ciocan pai cade, frate. I-am dat un pumn dar nu dupa cap, i-am dat la ureche si d-asta s-a aruncat pe jos. A fost o situatie penibila pentru toata lumea. E singurul adversar care face asa ceva, efectiv el nu se lupta. Asta sigur si-a falsificat palmaresul, cica avea 20 de meciuri, si-a luat un pumn in cap si a cazut jos. Ati vazut dezamagirea in ochii mei, eu am tras de el, i-am tra si cateva bucati dupa ce a oprit meciul. Eu nu m-am antrenat atatea luni ca sa ii dau un pumn in cap sa cada jos.", a spus Morosanu despre meciul devenit deja celebru.

Ca urmare a comportamentului sau, Jackson a fost exclus pe viata din Local Kombat, promoterul Eduard Irimia cerandu-si scuze pentru atitudinea fricoasa a adversarului lui Morosanu. Culmea, Jackson i-a cerut si revansa lui Morosanu, printr-un mesaj pe Facebook, insa cel poreclit "Moartea din Carpati" i-a transmis ca se lupta doar cu barbati, nu cu femei.

Modifică setările cookies