Dupa ce a cucerit jungla, Morosanu merge in America de Sud sa se bata cu un colos. Adversarul are 2 metri si 125kg

Dupa ce a cucerit jungla, Morosanu merge in America de Sud sa se bata cu un colos. Adversarul are 2 metri si 125kg

Gala de la San Juan va avea loc in cea mai mare arena din oras, The Roberto Clemente Coliseum, care are o capacitate de 10.000 de locuri. Duelul dintre Catalin Morosanu si Daniel Sam, britanicul aflat in top 15 la nivel mondial si care in trecut i-a invins pe Brian Douwes si Singh Jaideep, va fi meciul-vedeta al galei denumita "SUA vs Restul Lumii" deoarece va programa confruntari intre sportivi americani si grei de pe toate continentele.

Promotia romaneasca Local Kombat, condusa de Eduard Irimia, va organiza pe 26 martie, la San Juan, capitala statului Puerto Rico, primul mare eveniment al anului pe reguli K-1, unde cap de afis va fi confruntarea dintre Catalin Morosanu si cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam (1,97 m, 125 kg).

Dupa ce in anii trecuti, evenimentele Local Kombat au fost gazduite de tari precum Romania, Germania, Italia, Elvetia, Olanda, Muntenegru, Austria, Brazilia, Emiratele Arabe Unite sau Croatia, evenimentul de la San Juan va fi o premiera, fiind primul de pe teritoriu american.

"Este un moment istoric pentru sportul romanesc fiindca am reusit sa patrundem pe piata americana. Recunosc ca a fost visul meu inca din momentul in care am infiintat acest produs, iar faptul ca vom fi acolo, deja e un pas enorm pentru noi. Proiectul este pe termen lung si vizeaza evenimente atat in America de Nord, cat si in Sud, in Columbia si Brazilia", a declarat Eduard Irimia, care a dezvaluit ca, pe langa Morosanu, gala va include sportivi din toata lumea, iar in deschidere vor lupta si romani din noua generatie precum Cristiana Stancu, Sebastian Cozmanca, Cristi Spetcu si Dumitru Topai.

"Am invatat multe dupa experienta de anul trecut si am facut schimbari in structura circuitului, care vor fi vizibile inca de la primul eveniment", a adaugat promotorul roman.

Evenimentul din Puerto Rico, transmis in direct in peste 100 de tari, printre care si Romania, pe Sport.ro, va fi organizat in parteneriat cu portoricanul Richy Miranda - Cortese, cel care a organizat prima gala UFC in afara teritoriului continental al SUA. "E un eveniment istoric atat pentru Local Kombat, cat si pentru Puerto Rico. Trebuie sa ii multumim pentru sustinere si doamnei primar din San Juan, Carmen Yulin Cruz, care s-a bucurat sa stie ca un eveniment international va fi organizat aici", a afirmat si oficialul american.


 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Maratonul de vaccinare este în plină desfășurare în Capitală. Unde vom putea face rapelul
BRAT
Modifică setările cookies