Local Kombat si-a premiat luptatorii! Andrei Stoica, Morosanu si Benny, printre vedetele galei! Vezi toate premiile acordate

Local Kombat si-a premiat luptatorii! Andrei Stoica, Morosanu si Benny, printre vedetele galei! Vezi toate premiile acordate

Vezi cine au fost castigatorii premiilor.

Campionul mondial Local Kombat, Andrei Stoica, a obtinut trofeele pentru luptatorul anului, KO-ul anului si meciul anului in cadrul galei Celebrity Awards, eveniment organizat de Luxury Events si la care invitat special a fost starul turc Tolgahan Sayısman, desemnat in 2005 drept cel mai sexy barbat din lume.

Dupa ce si-a aparat de doua ori titlul mondial in 2014, Stoica a fost in centrul atentiei la evenimentul organizat la Ambasad'Or, unde s-a impus la trei dintre cele patru categorii la care a fost nominalizat. "A fost un an incredibil pentru mine, cu rasturnari de situatie, in care adrenalina a fost la nivel maxim, iar in momentul asta sunt chiar surprins, nu ma asteptam sa ma impun la trei categorii", a afirmat si campionul mondial.

Un alt trofeu important a mers la Catalin Morosanu. Ieseanul care a castigat Dansez pentru Tine si este considerat unul dintre cei mai influenti tineri politicieni din Romania a castigat premiul dedicat celei mai cunoscute figuri din Local Kombat, cel de popularitate.

"Va spun sincer. Am fost cu el la Tokyo, Praga, Amsterdam si in multe alte locuri din lume, iar in fiecare coltisor, oamenii il recunosteau. Nu cred ca mai exista vreun alt luptator activ in lume, exceptandu-l pe Badr Hari, care sa aiba carisma lui Morosanu", a afirmat Irimia cand i-a inmanat premiul alaturi de Nicusor Stan.

Castigatorii Celebrity Awards

Premiul special: Jorge Loren
Steaua in ascensiune: Amansio Paraschiv
Progres: Benjamin Adegbuyi
Debutantul anului: Michael Terrill
Meciul anului: Andrei Stoica
Implicare sociala: Mihai Barbu
KO-ul anului: Andrei Stoica
Cel mai popular luptator: Catalin Morosanu
Luptatorul anului: Andrei Stoica
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies