Iftimoaie, Morosanu si Ciprian Sora isi cauta urmasii prin toata tara! Ce reality show pregateste Superkombat in Romania

Iftimoaie, Morosanu si Ciprian Sora isi cauta urmasii prin toata tara! Ce reality show pregateste Superkombat in Romania

Superkombat lanseaza un reality show pentru a descoperi un nou Morosanu

Promotia Superkombat a anuntat lansarea unui reality show la nivel national, menit sa descopere noi sportivi, presedintele Eduard Irimia transmitand ca va cauta talente neslefuite, nu doar in sali de sport, ci si "inclusiv printre ciobani sau mineri", iar cei selectati vor beneficia de toate conditiile necesare performantei ca urmare a parteneriatului semnat cu Eva Energy.

Proiectul va debuta pe 17 iunie, atunci cand echipa Superkombat, formata din Eduard Irimia, Ionut Iftimoaie, Catalin Morosanu, Ciprian Sora, Christian Hagmann si Marius Posa, va pleca spre zona Moldovei, acolo unde va avea loc prima faza a selectiilor. in saptamanile urmatoare, caravana se va deplasa in Transilvania, dar si in sudul tarii.

"Reality show-ul va fi la nivel european, insa vom porni cu acest serial pilot din Romania. Cu siguranta vom gasi un nou Morosanu acolo unde nu s-a gandit nimeni. Vom cauta inclusiv printre ciobani sau mineri. Un exemplu foarte bun este Bogdan Nastase, care anul trecut era cioban in Coarnele Caprei, iar acum este un luptator de viitor. Cu siguranta, astfel de talente neslefuite se gasesc in toata tara si acum a venit momentul sa le descoperim. Asa cum Catalin Morosanu a aparut din neant la un moment dat, cu siguranta urmasii lui isi asteapta sansa, dar nu au avut posibilitatea pana acum", a declarat, joi, Irimia cu ocazia lansarii, impreuna cu reprezentantul SWAT Security, Cosmin Jieanu, a primei sali oficiale Superkombat din Capitala.

Sportivii selectati in cadrul reality show-ului nu doar vor primi meciuri in cadrul galelor televizatate Superkombat, dar li se vor asigura si conditii pentru a putea ajunge la cel mai inalt nivel ca urmare a parteneriatului cu Eva Energy, companie furnizoare de energie electrica si gaze.

"Credem in acesta poveste si vom merge cot la cot impreuna cu Eduard Irimia pentru a gasi noi eroi. Superkombat este un brand romanesc ajuns la nivel international si asta ne bucura si totodata ne motiveaza sa investim. Vom pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru a reusi cu acest proiect, iar sportivii vor fi sustinuti cu salarii, nutritie, echipament, conditii de pregatire, iar acasa nu vor mai avea grija facturilor la utilitati care vor fi asigurate integral de Eva Energy. Au nevoie de o sustinere pana vor ajunge la un nivel inalt", au declarat la unison Christian Hagmann si Marius Posa, reprezentantii companiei de energie.

Eduard Irimia a mai afirmat ca urmatoarea gala va avea loc pe 25 iunie, in timp noii eroi sositi prin intermediul reality show-ului vor lupta in deschiderea galelor de pe 30 iulie, unde Catalin Morosanu este cap de afis, si 6 august, eveniment cu ocazia caruia Ionut Iftimoaie se va retrage oficial din cariera.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies