I-a antrenat pe Jerome Le Banner si Ernesto Hoost si vine sambata in Romania! Super seminar cu olandezul Milton Felter

I-a antrenat pe Jerome Le Banner si Ernesto Hoost si vine sambata in Romania! Super seminar cu olandezul Milton Felter

Unul dintre cei mai importanti antrenori de K-1 din Olanda va preda la Academia Superkombat.

Celebru dupa ce a stat in coltul unora dintre cei mai mari luptatori de K-1 din patria kickboxului Olanda, Milton Felter se va afla la sfarsitul acestei saptamani la Bucuresti pentru a organiza sambata un seminar la Academia Superkombat, lansata luna trecuta in prezenta lui Remy Bonjasky.

Originar din Surinam, Felter a fost una dintre cele mai mari sperante ale kickboxului olandez la inceputul anilor 90 la categoria grea, insa o accidentare la ochi l-a obligat sa renunte la cariera de luptator, astfel ca s-a concentrat spre antrenorat si management. Printre cei cu care antrenorul olandez a avut contract se numara Jerome Le Banner si Ernesto Hoost. Acesta a infiintat Slamm!!, in prezent una dintre cele mai importante sali de arte martiale din Olanda.

De asemenea, in ultimii ani, acesta a devenit cunoscut si publicului din Romania datorita faptului ca o parte dintre elevii sai au participat la galele Superkombat organizate de Eduard Irimia. Printre cei mai cunoscuti oameni din Superkombat care s-au aflat sub bagheta sa se numara Ismael Londt, vicecampion mondial Superkombat in doua randuri si totodata finalist al circuitului K-1, si Redouan Cairo, finalist Superkombat in 2014.

Seminarul care va avea loc sambata, de la ora 12:00, la Academia Superkombat de pe soseaua Pantelimon, nr 300, din Capitala, si va dura aproximativ doua ore. in acest interval, Milton Felter va dezvalui o parte dintre secretele scolii olandeze, de la tehnica de brate si picioare, pana la pregatirea psihica a unui meci si situatia de lupta. "Sunt bineveniti atat incepatorii, cat si sportivii care au deja meciuri in palmares, iar pregatirea o vom face in functie de experienta fiecaruia", a explicat reputatul antrenor olandez, care va fi insotit si de luptatorul D'Angelo Marshall, venit special la Bucuresti pentru a se antrena. inscrierile se pot face online printr-un e-mail la office@superkombat.com

Promotorul Eduard Irimia a dezvaluit ca in perioada urmatoare vor veni si alti antrenori cunoscuti pentru a sustine stagii si seminarii la Academia Superkombat.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tătaru anunţă când vor reveni românii la o viaţă "cvasi-normală". Al doilea set de relaxări, decis vineri
BRAT