EMOTIONANT! Iftimoaie si-a anuntat meciul de retragere: "Am ales un mare campion!" Cu cine se bate pe 6 august, la Comanesti

EMOTIONANT! Iftimoaie si-a anuntat meciul de retragere: "Am ales un mare campion!" Cu cine se bate pe 6 august, la Comanesti

Gala Superkombat de aseara e in reluare azi, de la 21:00 pe Sport.ro

Ionut Iftimoaie si-a anuntat meciul de retragere din cariera de luptator. Acesta va lupta pe 6 august, la comanesti, cu Jorge Loren, spaniolul care e detine centura mondiala Superkombat, dupa ce i-a dat KO lui Andrei Stoica in 2015. Loren are in palmares si o victorie la puncte in fata lui Bogdan Stoica.

Iftimoaie va lupta astfel cu unul dintre cei mai buni straini care au venit vreodata in Superkombat, acesta avand 5 victorii si 1 infrangere in acest circuit, singurul care l-a invins fiind Igor Bugaenko, in 2013.

"Mi-am anuntat meciul de retragere, acesta va avea loc pe 6 august la Comanesti, acolo unde mi-am ales un sportiv pe cinste. Nu am vrut un meci usor, nu vreau o victorie usoara, tocmai de aceea am ales un sportiv pe care publicul din Romania a avut ocazia sa il vada, are deja doua victorii la doi campionii mondiali, si aici ma refer la fratii stoica, va invit sa fiti alaturi de mine la un ultim meci, o ultima provocare, Ionut Iftimoaie vs Jorge Loren.", a spus luptatorul roman, vizibil emotionat de moment.

Iftimoaie a luptat ultima data in noiembrie 2012, cand l-a invins pe James Wilson, la decizie, intr-o gala la Craiova. In aceasta perioada, Loren a avut nu mai putin de 24 de meciuri.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies