"Cu Daniel Ghita ar fi fost o razbunare pentru tot ce mi-a facut anii astia" Dezvaluirea lui Iftimoaie inainte de meciul de retragere, pe 6 august. Povestea celei mai mari rivalitati din Local Kombat

"Cu Daniel Ghita ar fi fost o razbunare pentru tot ce mi-a facut anii astia" Dezvaluirea lui Iftimoaie inainte de meciul de retragere, pe 6 august. Povestea celei mai mari rivalitati din Local Kombat

Superkombat "Lovesti in KOmanesti", 6 august, in direct la Sport.ro

Ionut Iftimoaie se pregateste de meciul de retragere, ce va avea loc pe 6 august, la Comanesti, in direct la Sport.ro. Iftimoaie va lupta cu spaniolul Jorge Loren, cel care a devenit cunoscut in Romania dupa ce i-a invins pe fratii Stoica, reusind sa cucereasca centura de campion in Superkombat dupa ce l-a facut KO pe Andrei.

Iftimoaie a vorbit pentru Prosport despre eforturile pe care le face pentru meciul de retragere, luptatorul roman fiind inactiv in ring in ultimii 4 ani, ultimul meci fiind in 2012, cand l-a invins pe americanul James Wilson, la Craiova.

Cel poreclit "Ivan Drago" a vorbit si despre cel mai sensibil subiect, provocarea pe care a avut-o cu Daniel Ghita in urma cu 10 ani, cand cei doi erau cei mai cunoscuti luptatori din Romania, alaturi de Ciprian Sora si Catalin Zmarandescu.

Iftimoaie a vorbit pe larg despre acest subiect, povestind cum a inceput tot acest episod si de ce nu a avut loc niciodata meciul:

"Un meci de retragere in fata lui Daniel Ghita nu as fi acceptat din multe puncte de vedere. Un meci cu Daniel Ghita ar fi fost cumva preferat si cu un sentiment de ... sa nu zic neaparat ura, dar un sentiment cumva si de razbunare pentru toate rautatile pe care mi le-a facut de-a lungul anilor si pe care mi le-a transmis pe toate caile.", a spus Ionut Iftimoaie pentru Prosport.

"Daniel Ghita a zis ca da 100.000 de dolari ca sa aiba loc meciul"

Iftimoaie: "Din cate stiu el acum, mai nou, s-a lasat de partea sportiva si s-a apucat de politica. A fost o poveste in care ei au spus ca au 100.000 ca sa ma bat cu Ghita. Am zis ca daca sunt banii astia cum sa nu, de ce nu? Cand Edi Irimia i-a zis OK, hai sa facem meciul, unde sunt banii, Daniel a zis ca a fost o chestie aruncata pentru TV, chiar eram la Sport.ro in emisiune, la Florin Calinescu, atunci cand de altfel el a zis ca ... m-a si jignit fata de familie, a zis ca are el grija de familia mea daca mi se intampla ceva"

"Cand ajung acasa vreau sa am ce sa pun pe masa, nu ma bat pentru orgoliu"

Iftimoaie: "Daca cu varul lui, cu Ciprian Sora, am o relatie de prietenie sportiva, daca cu toti ceilalti sportivi din domeniu am pastrat acest domeniu, din pacate acolo nu a fost posibil. Un pic din vina mea, un pic din vina lui... stiti cum e, de ce uleiul si cu apa nu pot sta impreuna? Eu am facut tot posibilul din punct de vedere media ca sa ridicam atentia asupra acestui meci, in 2004, 2005, 2006, cand eu eram foarte activ si el era in bransa, dar atunci nu era miza. Nu am vrut sa lupt doar pentru orgoliu, pentru ca in momentul in care ajungi acasa, cand ramai si te uiti la niste medalii trebuie sa ai si ce sa pui pe masa."

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies