Ce se intampla cu Morosanu dupa ce a fost furat de americani la decizie! Anuntul facut de promoterul Eduard Irimia

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2016, 17:25
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2016, 21:23

Meciul lui Morosanu cu Sam e in reluare azi, de la 21:30, pe Sport.ro

Promoterul Superkombat a explicat decizia din meciul Morosanu vs Sam si a anuntat ca cei doi se vor bate cel mai probabil in revansa.

Catalin Morosanu a fost invins de Daniel Sam la decizie, in gald din Puerto Rico. Doi arbitri au dat decizia pentru englez iar unul pentru Morosanu. Desi a fost invins, Morosanu a primit mii de mesaje de sustinere de la fani, acestia considerand ca meciul a fost judecat gresit.

Promoterul Superkombat a anuntat ca cei doi se vor bate in revansa pentru titlul mondial, in vara:

"Exista o comisie oficiala pe care nu poti sa o contesti. La americani exista Comisia Atletica si ei decid totul. Morosanu a avut o dorinta mai mare de a castiga, Sam a avut lovituri mult mai clare, Morosanu a avut agresivitate dar corect era un extra round, era cel mai fair play.

Morosanu e destul de puternic sa inteleaga ca nu il afecteaza aceasta infrangere. In mod normal acesti meci trebuia sa fie eliminator pentru titlul mondial, Sam e challenger acum dar avand in vedere ca nu exista un campion acum, ne gandim sa facem revansa intre ei si cei doi sa se lupte pentru centura mondiala, e cel mai fair play raspuns din partea Superkombat.

In celebra gala de la Torino am avut un american care s-a aruncat din doi pumni, lumea ne asociaza cu astfel de meciuri. Morosanu este cel mai popular sportiv in acest moment din Superkombat. Poate ca revansa sa fie chiar in Romania.", a explicat promoterul Eduard Irimia la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!