Local Kombat

Andrei Stoica isi apara titlul mondial la Constanta, pe 1 august. "Tyson de Romania" Catinas revine in ring. Cu cine se bat cei doi

Gala va fi transmisa in direct pe Sport.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 13:33
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 13:35

Campionul mondial Superkombat la categoria super cruiser, Andrei Stoica, isi va pune titlul in joc pentru a treia oara in cariera, pe 1 august, la Constanta, impotriva olandezului Fred Sikking, in cadrul celui de-al patrulea World Grand Prix al anului, eveniment la care vor asista actrita principala din Terminator 3, Kristanna Loken, si legendarul Remy Bonjasky.

In varsta de 28 de ani, cel mai mare dintre fratii Stoica a cucerit centura Superkombat in decembrie 2013, atunci cand i-a provocat prima infrangere din ultimii cinci ani cehului Ondrej Hutnik. in ultimul an, romanul si-a aparat titlul de doua ori, in iunie 2014, la Constanta, cand l-a invins pe turcul Ali Cenik, si in octombrie, la Geneva, in fata spaniolului Moises Baute, pe care l-a facut KO in runda a treia.

Cu sase victorii consecutive la activ, Andrei Stoica il va intalni pe Fred Sikking, un luptator originar din Olanda, care are un record de 45 de victorii, 19 infrangeri si o remiza, iar in cariera se poate lauda cu doua titluri ale Olandei la kickbox si alte trei in Thailanda la muay-thai, fiind clasat pe locul 14 in topul mondial la categoria super cruiser. "I-am urmarit evolutia si a progresat foarte mult in ultimii ani. Simt un pic de presiune, insa la Constanta m-am simtit ca acasa atat la ultima gala, cat si anul trecut, asa ca ajutorul publicului va fi un factor favorabil mie", a declarat Stoica, poreclit Mister KO datorita ratei de peste 60% a victoriilor inainte de limita.

In co-main-event-ul galei de la Constanta, Raul Catinas, care revine in ring dupa o pauza de un an si jumatate, il va infrunta pe rusul Viktor “King Kong” Bogutski, un colos de 1,93 metri si 110 kilograme. In cea de-a doua parte a galei vor mai lupta Robert Dorin, Cristi Spetcu, Alex Filip si Bogdan Stoica. In partea de deschidere sunt anuntati si constantenii Madalin Craciunica, Dumitru Topai si Eduard Chelariu. Programul complet al evenimentului de pe 1 august va fi anuntat in cursul saptamanii viitoare, atunci cand vor fi puse in vanzare si biletele.
 

Modifică setările cookies