Zlatan a facut-o din nou :) Imaginea serii in Champions League, oferita de Ibra! Cum a fost surprins in timpul surprizei cu Ajax

Zlatan a facut-o din nou :) Imaginea serii in Champions League, oferita de Ibra! Cum a fost surprins in timpul surprizei cu Ajax

Zlatan a avut mult ghinion in primul meci al lui PSG din Champions League in acest sezon

 

Ajax 1-1 PSG (Schone 74 / Cavani 14)

Zlatan Ibrahimovic a inceput un nou drum catre marele trofeu care ii lipseste din palmares - UEFA Champions League! Campion pe plan intern cu toate echipele la care a jucat, Zlatan a revenit miercuri seara pe stadionul pe care a devenit celebru pe plan european. La Amsterdam, Ibra n-a mai avut insa satisfactiile din trecut.

Favorita alaturi de Barca in grupa cu Ajax si APOEL, PSG s-a impiedicat la Amsterdam desi a inceput partida bine - Cavani a deschis scorul dupa o faza la care sutul lui Ibra a fost blocat. Suedezul a mai ratat cateva oportunitati bune, nefiind seara lui. PSG putea chiar sa piarda, Schone trimitand in bara din lovitura libera pe finalul meciului!

Cu toate astea, Ibra a oferit imaginea serii - la o lovitura libera, Zlatan si-a protejat din nou nasul, asa cum a mai facut-o si in trecut :)

VEZI AICI REZUMATUL


Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mihăilă: INSP a estimat că la mijlocul lui septembrie vom avea peste 1.600 de cazuri pe zi
BRAT
Modifică setările cookies