VIDEO! Rusii au venit cu LANSATORUL de torte la meci! Celebrul Aytekin, aproape de a fi lovit in primul meci arbitrat in UCL de la Barca - PSG
Joi 14 Septembrie 2017, 09:18

VIDEO! Rusii au venit cu LANSATORUL de torte la meci! Celebrul Aytekin, aproape de a fi lovit in primul meci arbitrat in UCL de la Barca - PSG

Un meci considerat mai aproape de nivelul Europa League a avut cele mai grave incidente in prima etapa din UCL.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

O torta lansata din peluza fanilor rusi a ajuns la mijlocul terenului, trecand foarte aproape de arbitrul german Deniz Aytekin, la meciul Maribor - Spartak Moscova, disputat in etapa I a Grupei E a Ligii Campionilor.

Racheta nu a atins pe nimeni, dar meciul a fost oprit pentru scurt timp. Alte numeroase torte si fumigene au fost aprinse in sectorul oaspetilor. Inaintea meciului, fanii celor doua echipe s-au batut intre ei si cu politia in afara stadionului.

Partida din Slovenia s-a incheiat la egalitate scor 1-1. Cu acest prilej, arbitrul Deniz Aytekin a revenit la centru in Liga Campionilor dupa meciul "de poveste" FC Barcelona - PSG, 6-1 pentru catalani si 6-5 la general.

 România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT