Un stelist a vorbit cu cei de la UEFA.com dupa dezastrul cu Chelsea: "Asta nu a fost adevarata Steaua!" Ce a spus despre dubla cu Basel:

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 17:40

	Un stelist a vorbit cu cei de la UEFA.com dupa dezastrul cu Chelsea: "Asta nu a fost adevarata Steaua!" Ce a spus despre dubla cu Basel:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Steaua a fost batuta mar pe national arena de Chelsea, scor 0-4. Unul dintre putinii jucatori ai Stelei care a scapat de critici a fost Nicusor Stanciu. Mijlocasul ofensiv al Stelei a ratat si cea mai mare oportunitate a ros-albastrilor la scorul de 0-3.

"Nu sunt foarte multe de spus. Nu cred ca asta a fost adevarata Steaua. Desigur, am pierdut doua meciuri la diferenta mare dar in ambele meciuri am avut mai multe oportunitati de gol insa nu am reusit sa profitam de ele.

Nu stiu daca e corect sa vorbesc despre o problema psihologica pe care trebuie sa o depasim. Avem acum doua partide impotriva celor de la Basel si trebuie sa jucam mai bine si sa inscriem. Nu vreau sa spun daca avem un nou obiectiv acum (sa terminam pe locul 3), dar este evident ca cele doua meciuri cu Basel sunt extrem de importante pentru noi" a declarat Nicusor Stanciu pentru site-ul UEFA.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT