Un ROMAN in poarta Romei la meciul de azi cu City! Ambele echipe, in primavara europeana la Youth League! Cine s-a calificat:

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Decembrie 2014, 17:01

	Un ROMAN in poarta Romei la meciul de azi cu City! Ambele echipe, in primavara europeana la Youth League! Cine s-a calificat:

AS Roma a fost zdrobita de City in Youth League. Competitia organizata de UEFA pentru juniori si-a aflat echipele calificate in optimi.

Portarul Ionut Pop a fost integralist in partida pe care echipa sa, AS Roma, a pierdut-o, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (0-0), in fata formatiei Manchester City, in ultima etapa a grupei E a Ligii Campionilor la tineret.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Celina '71, Byrne '76, Ambrose '82 si Barker '90+3.

Manchester City a incheiat grupa pe primul loc cu maximum de puncte, 18, in timp ce AS Roma a terminat pe pozitia secunda, cu noua puncte. Ambele formatii au obtinut calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor la tineret.

Echipele calificate in 16-imi: Atletico Madrid, Olympiakos, Real Madrid, Liverpool, Benfica, Zenit, Arsenal, Anderlecht, Manchester City, AS Roma, Ajax, Barcelona, Chelsea, Schalke, Sahtior, Porto.

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies