Chiriches a primit cea mai proasta veste in vestiar! Anuntul dupa care stelistii asteapta ZECI de milioane de euro

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iulie 2013, 18:45

	Chiriches a primit cea mai proasta veste in vestiar! Anuntul dupa care stelistii asteapta ZECI de milioane de euro

►Meciul decisiv pentru calificare, VARDAR-STEAUA, se vede IN DIRECT la ProTV, marti, 23 iulie

Steaua vrea sa-l pastreze pentru Liga, dar el e cu gandul la campionatele tari din Europa. Cel mai probabil, Chiriches va trebui sa mai astepte cel putin pana in 2014 mutarea la un club important din Vest!

Presa din Italia anunta ca Roma, echipa care negocia intens pentru achziitionarea lui, nu-l mai are printre prioritati. Antrenorul Rudi Garcia le-a transmis sefilor ca fostul sau jucator de la Lille, francezul Rami, ar fi optiune mai apropiata de preferintele sale tactice. Astfel, discutiile pentru Chiriches vor mai continua doar daca Rami nu e lasat sa plece de la Valencia, unde e titular cert.

Roma e gata sa faca doua afaceri bomba in urmatoarele zile. Dupa Marquinhos, disputat de Barca si PSG pentru 30 de milioane de euro, Leandro Castan e si el aproape de o plecare de pe Olimpico. Flamengo il vrea neaparat si va trimite o propunere concreta la Roma in urmatoarele zile.

Stelistii nu sunt tristi ca fundasul bijuterie nu va mai pleca. Il considera esential in proiectul de Liga al lui Reghe, care a anuntat ca isi doreste neaparat sa-l pastreze cel putin pentru faza grupelor, unde Steaua asteapta venituri de zeci de milioane de euro.

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT