Este NUMARUL 1 in echipa lui Reghe, dar a fost la un pas de plecare! Tatarusanu a REFUZAT doua oferte TENTANTE pentru a juca cu Steaua in Liga:

Autor: Sport.ro
Marti 16 Iulie 2013, 18:04

	Este NUMARUL 1 in echipa lui Reghe, dar a fost la un pas de plecare! Tatarusanu a REFUZAT doua oferte TENTANTE pentru a juca cu Steaua in Liga:

►Macedonia URLA! Marti se anunta IADUL VarDARK - Steaua, 21:45 in direct PRO TV si Voyo.ro!

Ciprian Tatarusanu, unul dintre cei mai importanti oameni din echipa Stelei, titular incontestabil intre buturile portii, a fost aproape de un transfer la Standard Liege in aceasta vara, insa belgienii au renuntat dupa ce li s-a transmis ca nu au nicio sansa sa-l ia cu cei 800 de mii de euro pe care ii aveau la dispozitie.

Potrivit impresarului lui Tatarusanu, fosta echipa a lui Mircea Rednic l-ar fi contactat pentru a se interesa de o mutare, insa oficialii belgieni nu au fost de acord sa plateasca mai mult de 800 de mii de euro.

"M-au contactat cei de la Standard pentru Tatarusanu, dar pana la urma s-au orientat spre Balgradean. Cu tot respectul, cu 800 de mii de euro nu poti lua un portar ca Tatarusanu. Asa ca pe undeva imi pare bine ca nu s-a realizat acest transfer, inseamna ca nu l-au evaluat corect. Nu poti lua un avion cu banii de pe o masina.

Nu minimalizez valoarea lui Balgradean, dar cifrele sale nu se compara cu cele ale lui Tatarusanu. Daca ar fi fost sa plece Tatarusanu, ar fi costat cel putin dublu. A mai existat o oferta concreta de la Bursaspor, dar nu am luat-o in calcul", a spus Florin Iacob, agentul lui Tatarusanu, la Digisport.

Iohannis anunță noile măsuri de relaxare: De la 1 iunie se va putea circula liber în afara localităţilor
BRAT