Tevez ii sare in cap lui Ferguson: "Trebuia sa ii luam tare de la inceput"

Autor: Sport.ro
Vineri 29 Mai 2009, 14:58
Tevez ii sare in cap lui Ferguson: "Trebuia sa ii luam tare de la inceput"

Manchester nu s-a vazut in finala de la Roma decat in primele minute. Messi si ai lui i-au bagat in sedinta pe englezi si toata lumea i-au sarit in cap lui Fergunson. Dupa Ronaldo, si Tevez critica tactica lui Sir Alex.

"As fi vrut sa evoluez inca de la inceputul meciului, dar aceasta decizie revenea antrenorului. Cu o strategie mai ofensiva in primele minute ale finalei, rezultatul meciului ar fi putut sa fie diferit", a mentionat Tevez pentru cotidianul Daily Mirror.

Atacantul argentinian a evoluat, miercuri, in finala Ligii Campionilor, de la debutul reprizei secunde atunci cand Manchester United era deja condusa cu scorul de 1-0.

Tevez, nemultumit de perioada scurta de timp jucata in finala LC, a disputat probabil ultima sa partida pentru Manchester United, mai multe cluburi, printre care Liverpool, Manchester City sau Real Madrid, aflandu-se in negocieri pentru un posibil transfer al atacantului argentinian.

Barcelona a castigat Liga Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, cu scorul de 2-0 (1-0), detinatoarea trofeului, Manchester United, in finala de la Roma

Proteste față de arestarea lui Navalnîi pe tot teritoriul Rusiei. Peste 2.000 de persoane au fost reținute
BRAT

Modifică setările cookies