Stelistii asteapta BANII! Suma uriasa pe care vrea Becali sa o dea pentru optimile Ligii! Calculele si cifrele UNICE in Romania:

Autor: Sport.ro
Marti 17 Septembrie 2013, 07:48

	Stelistii asteapta BANII! Suma uriasa pe care vrea Becali sa o dea pentru optimile Ligii! Calculele si cifrele UNICE in Romania:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

La prima vedere nu pare cea mai grea grupa din Liga, cea a Stelei. Insa a clar ca trebuie multa vointa si mult sacrificiu pentru ca Steaua sa treaca de grupele Ligii, in optimi.

Acest vis al celor din Ghencea va fi rasplatit cum trebuie. Gazeta spune ca patronul trebuie sa ia o decizie prin care sa-i motiveze financiar pe jucatorii lui Reghe, in cazul in care ii vor implini visul de a vedea Steaua in optimi, pentru prima data in istoria participarilor romanesti in noul format al competitiei.

Astfel, Gigi vrea sa dea 35-40.000 de euro pentru o victorie si 15-20.000 de euro pentru un egal cu Chelsea, Schalke sau Basel.

Mai e si varianta in care stelistii sa incaseze suma de 150.000 de euro de om, insa doar in cazul in care echipa ajunge in optimi. In caz contrar, in acest scenariu, oamenii lui Reghe nu vor incasa nimic.

Antrenorul are si el o prima consistenta trecuta chiar in contract, precizeaza Gazeta. E vorba despre 75.000 de euro pentru fiecare succes si 25.000 de euro la orice meci egal.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT