"Steaua se va distra in campionat chiar daca s-a calificat in grupele Ligii!" Pe cine vor stelistii din prima urna:

Autor: Sport.ro
Miercuri 28 August 2013, 06:30

	"Steaua se va distra in campionat chiar daca s-a calificat in grupele Ligii!" Pe cine vor stelistii din prima urna:

►S-o intoarcem ca la Ploiesti! Petrolul - Swansea, joi 20:30, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Legia 2-2 Steaua | Pentru a 7-a oara, Steaua s-a calificat in grupele Ligii Campionilor! La fel ca si Titi Dumitriu, Cosmin Olaroiu, Gica Hagi si Marius Lacatus inaintea lui, si Laurentiu Reghecampf a obtinut calificarea dupa 2-2 in deplasare.

"Am fost foarte linistit. Nu mi-am mai facut probleme in ceea ce priveste rezultatul final si calificarea. Sa speram cu totii ca joi ne vom bucura sa mai avem cel putin o echipa in grupele Europa League.

Eu am avut sansa sa sarbatoresc acasa calificarea acasa cu o victorie. Si noi am condus atunci cu 2-0.

Eu cred ca Szukala si Gardos pot face fata unui nivel ridicat precum grupele Champions League. Acolo vor fi insa adversari mult mai tari. Din prima urna mi-as dori Benfica.

Din pacate punctele acumulate in ultimii ani au fost putine si avem de suferit, de aceea suntem in urna a 4-a. Sa speram ca echipele care sunt in Europa League sa faca si ele puncte pentru a avea adversari mai buni pe viitor.

Steaua si anul trecut desi a fost in grupele Europa League s-a distrat in campionat si asa se pare ca se va intampla si anul acesta. Va rog sa-mi spuneti un adversar care sa poata tine pasul cu Steaua. Nu vad o echipa care sa aiba continuitate" a spus Marius Lacatus la Sport.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT