Liga Campionilor

Steaua nu a picat asa usor cum a crezut la prima vedere! Aktobe este o putere financiara: "Au salarii de 1 milion de euro pe an"

Returul dintre Steaua si Stromsgodset este miercurea viitoare, de la 20:30, in direct la ProTV.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iulie 2014, 18:46
Data actualizarii: Vineri 18 Iulie 2014, 18:58

Steaua va juca in turul 3 al Ligii Campionilor cu castigatoarea dintre Aktobe si Dinamo Tbilisi, iar primii pornesc ca favoriti dupa victoria cu 1-0 din tur.

Ioan Andone avertizeaza despre forta cazacilor, care au o putere financiara peste Steaua, avand un jucator platit cu 1 milion de euro, suma de doua ori mai mare decat orice contract existent vreodata in Ghencea.

"Aktobe este un adversar dificil. Se bazeaza în special pe jucatorii din nationala Uzbekistanului. Are totodata cel mai bun atacant din campionatul intern, foarte rapid si prolific. Au schimbat antrenorul, acum au pe banca un fost jucator. La meciurile de acasa vin multi suporteri. Aktobe sta foarte bine din puncte de vedere financiar, din ce stiu cel mai bine platit jucator din campionatul lor joaca la Aktobe si câstiga un milion de euro anual.", a spus Ioan Andone la Dolce.

Acesta a declarat ca Steaua porneste totusi cu prima sansa, daca va trece de Stromsgodset iar Aktobe o va elimina pe Dinamo Tbilisi.

"Steaua are prima sansa. Dar nu va fi usor, ca sa ajungi în Kazahstan faci vreo zece ore cu avionul, iar ei se afla în plin sezon. Si Petrolul are adversar dificil. Îmi amintesc ca Plzen m-a învins cu 3-0 într-un meci amical când eram antrenor la CFR, iar atunci CFR chiar avea echipa"- a spus Ioan Andone.

Valoarea totala a echipei se ridica la peste 10 milioane de euro, avand in componenta jucatori din Rusia, Armenia, Ucraina, Trinidad Tobago, Georgia, Belarus, Portugalia sau Brazilia.

TOP 5 jucatori:

1. Antonov - atacant - 1,8 milioane de euro
2. Pizzelli - mijlocas ofensiv - 1,5 milioane de euro
3. Neco - al doilea varf - 1 milion de euro
4. Anderson - fundas stanga - 1 milion de euro
5. Zenkovich - atacant - 0,6 milioane de euro

Prima echipa, folosita la meciul cu Dinamo Tbilisi:

Sidelnikov - Miroshnichenko, Logvinenko, Arzumanyan, Santana - Tsarikaev, Korobkin - Neco, Pizzelli, Khayrullin - Antonov

Modifică setările cookies