Sansa VIETII pentru un stelist! Marseille il va urmari in partida cu Chelsea! Ce jucator poate pleca in iarna datorita lui Wenger:

Autor: Sport.ro
Luni 30 Septembrie 2013, 08:00
Sansa VIETII pentru un stelist! Marseille il va urmari in partida cu Chelsea! Ce jucator poate pleca in iarna datorita lui Wenger:

►Pe ei, olteni! Pacos - Pandurii, joi 22:00, IN DIRECT la PRO TV si Voyo.ro!

Evolutiile Stelei in ultimul timp si performantele din Liga 1 si cupele europene au atras atentia marilor cluburi din Europa. Olympique Marseille este interesata de Ciprian Tatarusanu, cel care este vazut ca un posibil inlocuitor pentru Steve Mandanda.

Portarul francez de 28 de ani este dorit de Arsene Wenger - liderul din Premier League pregateste o oferta pentru la iarna iar francezii au inceput sa-i caute inlocuitor. Atat cei de la Sport365, cat si Tutto Mercato scriu ca Ciprian Tatarusanu este primul vizat, mai ales ca acesta ar putea fi adus gratis la Marseille! Mai mult, se pare ca Marseille nu este singurul club din Ligue 1 interesat de Tatarusanu.

Tatarusanu mai are contract cu Steaua pana in vara anului viitor - oficialii Stelei incearca sa-i ofere o noua intelegere, insa e greu de crezut ca acesta va accepta avand in vedere si interesul francezilor.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT