Sahtiorul lui Mircea Lucescu, tarat intr-un megascandal? Federatia braziliana confirma ca Fred a folosit o substanta care mascheaza DOPINGUL

Sahtiorul lui Mircea Lucescu, tarat intr-un megascandal? Federatia braziliana confirma ca Fred a folosit o substanta care mascheaza DOPINGUL

Sahtior a obtinut un egal important, 0-0, pe terenul lui Fenerbahce, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Turcii vor insa o victorie la masa verde, dupa ce Mircea Lucescu a decis sa-l foloseasca pe brazilianul Fred, cel asupra caruia existau suspiciuni ca ar fi fost depistat pozitiv la Copa America.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu poate fi tarat intr-un scandal cu greutate si poate iesi chiar din cupele europene, totul dupa ce UEFA a deschis o ancheta in cazul folosirii brazilianului Fred, fotbalist asupra caruia existau suspiciuni ca s-ar fi dopat.

Titularizat de Mircea Lucescu in mansa tur a dublei cu Fenerbahce, dupa ce antrenorul a spus ca Sahtior nu a fost instiintata de Federatia Braziliana despre o posibila depistare pozitiva a jucatorului, Fred isi poate da 3 "autogoluri" si isi poate scoate echipa din cupele europene. Totul dupa ce brazilienii au confirmat ca jucatorul a fost depistat cu hidroclorotiazida in sistem, o substanta care actioneaza pe post de agent care mascheaza folosirea altor substante ilegale.

Conducatorii Federatiei din Brazilia au confirmat faptul ca au primit rezultatele analizelor si ca Fred a folosit hidroclorotiazida, dar noteaza ca aceasta substanta nu este totusi ilegala si ca singurul lucru care poate duce la o suspendare a jucatorului este dat de aparitia unor alte substante interzise pe buletinele de analize, lucru care nu s-a intamplat inca.

In paralel, UEFA a demarat o ancheta, dupa ce turcii de la Fenerbahce au facut un memoriu dupa meciul de marti seara. Forul European trebuie sa analizeze la randu-i alte probe date de sportivul de 22 de ani, iar daca acestea vor fi mai concludente, Sahtior ar putea avea de suferit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies