Sahtiorul lui Mircea Lucescu, tarat intr-un megascandal? Federatia braziliana confirma ca Fred a folosit o substanta care mascheaza DOPINGUL

Sahtiorul lui Mircea Lucescu, tarat intr-un megascandal? Federatia braziliana confirma ca Fred a folosit o substanta care mascheaza DOPINGUL

Sahtior a obtinut un egal important, 0-0, pe terenul lui Fenerbahce, in prima mansa a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Turcii vor insa o victorie la masa verde, dupa ce Mircea Lucescu a decis sa-l foloseasca pe brazilianul Fred, cel asupra caruia existau suspiciuni ca ar fi fost depistat pozitiv la Copa America.

Sahtiorul lui Mircea Lucescu poate fi tarat intr-un scandal cu greutate si poate iesi chiar din cupele europene, totul dupa ce UEFA a deschis o ancheta in cazul folosirii brazilianului Fred, fotbalist asupra caruia existau suspiciuni ca s-ar fi dopat.

Titularizat de Mircea Lucescu in mansa tur a dublei cu Fenerbahce, dupa ce antrenorul a spus ca Sahtior nu a fost instiintata de Federatia Braziliana despre o posibila depistare pozitiva a jucatorului, Fred isi poate da 3 "autogoluri" si isi poate scoate echipa din cupele europene. Totul dupa ce brazilienii au confirmat ca jucatorul a fost depistat cu hidroclorotiazida in sistem, o substanta care actioneaza pe post de agent care mascheaza folosirea altor substante ilegale.

Conducatorii Federatiei din Brazilia au confirmat faptul ca au primit rezultatele analizelor si ca Fred a folosit hidroclorotiazida, dar noteaza ca aceasta substanta nu este totusi ilegala si ca singurul lucru care poate duce la o suspendare a jucatorului este dat de aparitia unor alte substante interzise pe buletinele de analize, lucru care nu s-a intamplat inca.

In paralel, UEFA a demarat o ancheta, dupa ce turcii de la Fenerbahce au facut un memoriu dupa meciul de marti seara. Forul European trebuie sa analizeze la randu-i alte probe date de sportivul de 22 de ani, iar daca acestea vor fi mai concludente, Sahtior ar putea avea de suferit.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Plângere penală împotriva conducerii CN “Gheorghe Şincai” din Capitală. Ar fi ascuns un caz de COVID-19
BRAT