Reghe, criticat DUR dupa infrangerea cu Schalke: "Schimbarile au facut praf echipa, au fost JENANTE!" Szukala e pus si el la zid!

Miercuri 18 Septembrie 2013, 23:52

	Reghe, criticat DUR dupa infrangerea cu Schalke: "Schimbarile au facut praf echipa, au fost JENANTE!" Szukala e pus si el la zid!

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Dumitru Dragomir a criticat schimbarile facute de Laurentiu Reghecampf in meciul cu Schalke. Presedintele Ligii e convins ca Szukala a gresit la primul gol.

"Schimbarile au facut praf echipa. Steaua nu a facut un meci prost, dar e exact ca vorba aia 'operatia a fost reusita, pacientul a murit.' Schimbarile au fost jenante."

"La primul gol, categoric este greseala lui Szukala. Va fi greu de acum incolo. Daca pierdem la Bucuresti, am pierdut sigur primul loc, si cred eu si pe al doilea."

"Nu spun ca nu vom face niciun punct. Poate facem cateva, dar ce sa faci cu 4 puncte in grupa?", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Kovesi, locul 2 la votul din Consiliul UE. România a votat pentru candidatul francez
BRAT