Reghe anunta ca "STANCIU RAMANE AICI". Principalele motive pentru care nu ii vrea pe Budescu si Keseru si ce plan are pentru playofful UCL

Laurentiu Reghecampf a vorbit la Sport.ro despre Stanciu, transferurile lui Budescu si Keseru si problema cu marca "Steaua"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2016, 23:34
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2016, 23:36

"E o victorie foarte importanta. Speram sa ajungem sansa sa jucam cu o echipa pe care am putea sa o eliminam sa mergem in grupele UCL. Ma bucur pentru atitudine, cum au tratat ambele meciuri, meciul cu Viitorul, SuperCupa Ligii. Suntem in grafic, e bine deocamdata"

"Eu imi doresc sa jucam cu o echipa pe care o putem elimina, sa aducem din nou Champions League in Romania. Am schimbat multi jucatori, au nevoie de rezultate, Stanciu sa ramana la nivelul acesta, e important, Hamroun a facut un meci foarte bun. In aparare nu am gresit. Am o parere buna despre toti jucatorii in general."

"Nu cred ca in momentul de fata mai trebuie sa vorbim de transferuri. Stanciu ramane aici deocamdata. Daca va veni o oferta foarte mare pentru club, asa cum am lasat si alti jucatori sa plece, asa il vom lasa si pe Stanciu. Cu toate ca echipa noastra va pierde un jucator de mare valoare."

"Aceasta victorie cu Sparta nu schimba nimic. Avem aceeasi linie. Avem nevoie de jucatori care sa faca fata la nivelul de acum, ma refer la salarii, devotament. Asta nu inseamna ca cei doi jucatori (Keseru si Budescu) nu sunt jucatori care ar putea ajuta echipa. Sunt. Sunt foarte mari, au facut rezultate unde au jucat, dar nu cred ca s-a pus problema ca cei doi sa semneze cu Steaua. Sunt doar discutii si dati prea multa amploare. Am o singura tinta acum, sa ma bucur alaturi de jucatorii pe care ii avem la dispozitie. Ei au reusit aceasta calificare si sa ne pregatim de meciul de sambata"

"Nu vreau sa avem o surpriza la meciul cu Chiajna. Jucatorii sa se obisnuiasca sa castigam fiecare meci"

"Sper sa se rezolve aceasta problema cu numele Steaua. Asta este echipa noastra, oamenii sa respecte acest lucru. Acest scandal nu ajuta pe nimeni. Vedeti cati oameni se bucura", spune Reghecampf.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies