RAZBOIUL dintre Real si Barcelona s-a mutat online! E incredibil ce a comandat Perez cand a vazut ca Barca castiga Champions League!

RAZBOIUL dintre Real si Barcelona s-a mutat online! E incredibil ce a comandat Perez cand a vazut ca Barca castiga Champions League!

Imaginea victoriei Barcelonei la Berlin a fost greu de digerat pentru Florentino Perez! 

Dupa un 2014 de vis in care a castigat "La decima" - trofeul cu numarul 10 in Liga Campionilor, Real Madrid s-a scufundat in acest an si a ratat toate trofeele. Barcelona, marea rivala, a reusit sa castige sambata seara Champions League la Berlin si sa ajunga la al cincilea trofeu din palmares!

Florentino Perez nu fost fericit sa-si vada rivalii cu trofeul deasupra capului si le-a ordonat angajatilor clubului sa nu posteze niciun mesaj de felicitare pentru adversari pe retelele de socializare sau pe site-ul oficial!

Twitter si Facebook sunt doua instrumente de comunicare extrem de importante in aceasta perioada, iar cluburile mari de fotbal le-au adoptat si le folosesc cu succes in relatia cu fanii, dar si ca surse importante de venituri.

Dar Real Madrid n-a avut niciun fel de activitate sambata pe contul oficial de Twitter, acolo unde are peste 20 de milioane de fani in toata lumea si unde se posteaza de obicei zeci de mesaje pe zi.

Se pare ca Florentino Perez i-a dat liber angajatilor de la acel departament si a ordonat ca marea rivala sa nu primeasca niciun mesaj de felicitare, asa cum procedeaza cluburile atunci cand o adversara din campionatul intern reuseste o performanta importanta in Europa.


Mai mult, Barcelona le-a oferit madrilenilor anul trecut o lectie de fair-play si le-a urat felicitari pe conturile de socializare pentru cucerirea Champions League!

Perez nu a dorit sa returneze gestul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies