Champions League Atletico Madrid lisabona Real Madrid Liga Campionilor

ORI esti bogat, ori stai ACASA! Recorduri istorice la cheltuieli ca sa vezi finala Ligii! Cat costa o noapte la Lisabona:

Finala Ligii de pe 24 mai costa enorm de mult. Cei care merg la Real - Atletico trebuie sa scoata o suma imensa din buzunare.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Mai 2014, 15:40
Data actualizarii: Joi 01 Mai 2014, 15:40

Finala 100% spaniola si madrilena de Liga va avea loc la Lisabona, pe 24 mai. Meciul starneste un mare interes in randul suporterilor, motiv pentru care si preturile au inceput sa fie din ce in ce mai mari.

BANII = FERICIRE

Pe o raza de 100 km in jurul orasului care va gazdui finala Ligii nu mai sunt locuri de cazare la preturi decente. Asta daca luam in calcul ca 'decente' inseamna de cateva zeci de euro, pana la putin peste 100 pentru o noapte de cazare.

Mai sunt camere disponibile, si mai aproape de oras. La 3 stele, ele costa de la 4000 pana la 6000 de euro pentru doua nopti de cazare.

Din Madrid, spre exemplu, cel mai ieftin bilet de avion costa 650 de euro, adica o suma imensa ce ar putea acoperi costurile unui zbor spre destinatii rare sau exotice, aflate la mii de kilometri distanta: Thailanda sau Tokyo.

Cu trenul e mai ieftin, insa cum portughezii nu au linii de mare viteza, dureaza opt ore un drum de la Madrid la Lisabona.

In bani romanesti, un suporter ar trebui sa dea cam 140-150 mil de lei vechi (14-15.000 RON) pentru cazare, in timp ce avionul cel mai ieftin pe ruta Bucuresti - Lisabona dus-intors costa aproximativ 300 de euro (1.400-1500 RON), cu escala la Munchen.

Normal, biletele se vand pentru mii de euro, direct la fata locului, in cazul fanilor care nu sunt spanioli. Pe piata neagra, normal, preturile au explodat.

Modifică setările cookies