"Nu mai dati vina pe el, toti am fost slabi!" Stelistii fac ZID in fata omului DISTRUS de fani! Noul obiectiv al echipei

Autor: Sport.ro
Miercuri 02 Octombrie 2013, 07:38

	"Nu mai dati vina pe el, toti am fost slabi!" Stelistii fac ZID in fata omului DISTRUS de fani! Noul obiectiv al echipei

Steaua si-a schimbat planurile de primavara dupa 0-4 cu Chelsea!

Tatarusanu ii ia apararea macedoneanului Georgievski, criticat dur de suporteri pentru evolutia de pe national arena. Portarul Stelei spune ca noul obiectiv al campioanei trebuie sa fie calificarea in primavara Europa League.

"Hai sa nu mai dam vina pe Georgievski. Toti am fost slabi. Mai sunt multe puncte in joc, ne batem cu Basel pentru locul 3, trebuie sa facem puncte cu ei. Noi am jucat foarte slab, si-au creat multe ocazii si au castigat pe merit. N-am avut ce sa facem in seara asta, n-am avut nicio sansa. Meciul urmator e decisiv, treuie sa batem neaparat si sa luam macar un punct in Elvetia", a spus Tatarusanu.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT