Nu clipi ca ratezi momentul! IN-CRE-DI-BIL! Barca a avut 97% posesia in repriza a 2-a cu Celtic! Cate secunde au tinut mingea scotienii :)

Autor: Sport.ro
Vineri 09 Noiembrie 2012, 08:53

	Nu clipi ca ratezi momentul! IN-CRE-DI-BIL! Barca a avut 97% posesia in repriza a 2-a cu Celtic! Cate secunde au tinut mingea scotienii :)

A aparut statistica oficiala de la meciul Celtic - Barca si dezvaluie un amanunt incredibil! In repriza a doua, gazdele au avut doar 3% posesia mingii! Cifrele astea o sa le tii minte toata viata!

Celtic Glasgow a intrat in istorie! La o zi dupa ce clubul a implinit 125 de ani de existenta, Celtic a invins-o pe Barcelona cu 2-1 intr-un mod incredibil! Catalanii au reusit sa aiba cea mai mare posesie din istoria fotbalului, 97% in repriza a 2-a si 89% per total!

Statistica oficiala a meciului, dezvaluita de cei de la El Mundo Deportivo si de cei de la AS, dezvaluie ca Barca a avut mingea in a 2-a repriza timp de 25 de minute si 25 de secunde. In schimb, Celtic a avut mingea in total doar .... 47 de secunde!!!!!!

Este luat in calcul doar timpul efectiv de joc! In acele 47 de secunde in care posesia a fost la Celtic, scotienii au reusit sa marcheze prin tanarul Watt!

Per total, Barca a avut o posesie de 89% ( 53'05'' din totalul de 59'56''). Celtic se poate lauda insa cu o performanta - a reusit in dubla mansa sa aiba 3 suturi pe poarta lui Valdes si sa marcheze 3 goluri, procentaj 100%!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ratingul României a fost menţinut de S&P. De ce nu am ajuns la "junk"
BRAT