Jose Mourinho Chelsea Liga Campionilor

Mourinho, amuzant la antrenament inaintea meciului de la Liga! Lovitura direct la TINTA incasata de secund :) VIDEO

Chelsea este neinvinsa in startul acestui sezon in Premier League si Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 13:40
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 13:35

Mourinho a anuntat inaintea meciului cu Sporting Lisabona din aceasta seara ca va risca, urmand sa-l introduca pe Diego Costa titular: "Diego va juca din primul minut. Am sentimentul ca, incepand de saptamana viitoare, el va merge la echipa nationala. Si am sentimentul ca la echipa nationala nu se va lua in considerare faptul ca are probleme. Asa ca va juca la Lisabona. Si, speram noi, va juca duminica impotriva lui Arsenal. Exista un risc, da. Dar acceptam riscul si speram sa mearga totul bine. Si apoi speram ca de marti pana duminica are timp suficient sa isi revina si sa joace cu Arsenal.

In acest moment, daca Diego poate juca, va juca. Echipa l-a avut in pre-sezon si a lucrat cu el de multe ori. A jucat in fiecare meci din Premier League de pana acum. Echipa este facuta in acest moment sa-l aiba pe Diego. Loic Remy invata cum sa joace la noi, miscarea lui e buna, viteza e buna, poate ajunge in spatele fundasilor si nu se descurca rau in aer, dar prefer sa il joc pe Diego.

Voi incepe cu echipa pe care o consider eu cea mai puternica. Asta imi ofera si variante de calitate pe banca pentru a schimba jocul pe parcurs daca e nevoie. Este un meci dificil pentru noi, nu ma pot gandi la Arsenal acum. Ma gandesc doar la Sporting" a declarat Mourinho.

Mourinho a oferit un moment foarte amuzant la antrenament - el a ridicat balonul cu piciorul si l-a lovit sub centura pe antrenorul sau secund :)

Modifică setările cookies